Ne apropiem cu pași repezi de finalul acestui an. A fost un an plin cu… de toate. Foarte bune, bune și, poate, mai puțin bune. Însă, știm deja, chiar și cele mai puțin bune pot aduce un licăr de pozitiv. Ca atare, decretez că anul a fost cu spor și belșug. Înclusiv cu acțiuni de tipul „scriem împreună”.

Și mai știm ceva. Orice final, deschide porți largi către un alt început. Iar Noul An, ce ne privește de la o aruncătură de băt, este acel început ce ne este dăruit.

Nu știu ce planuri ai tu pentru Noul An, dar eu… am planuri mari.

Foarte mari.

Imense aș putea spune.

Iar tu… ești inclus/ă.

Și cum un nou an este momentul prielnic de a-ți forma un obicei, hai să-ți spun ce am gândit pentru tine. Pentru mine. Pentru noi.

 

365 zile scriem impreuna
Întâlnire cu Muza. 365 zile scriem împreună.

 

Dacă ar fi să-ți dau un sfat… un singur sfat… care să te asigure că vei scrie din ce in ce mai bine ✍️ ar suna așa:

 

SCRIE!

SCRIE!

SCRIE!

Nu ai cum să publici o carte dacă nu o scrii.

Nu poți scrie o carte bună dacă nu îți dezvolți constant mușchiul scrierii.

Nu ai cum sa devii posesorul unui 6-packs de mușchi de scriere dacă nu practici zilnic scrierea.

Ca atare, dacă ar fi asta ultima zi în care aș putea să-ți dau un sfat valoros, acesta ar glăsui:

 

SCRIE!

Vestea bună este că aceasta nu este ultima zi în care interacționăm.

Vestea și mai bună este că, pentru a te ajuta să îți dezvolți mușchiul cu pricina, am gândit pentru tine un program ce se va desfășura pe parcursul a 12 luni, cu o frecvență bilunară.

DA! Ai citit bine. Timp de 12 luni îți stau alături și scriem împreună. În direct. Alături de toți membrii comunității noastre care vor accepta o asemenea provocare.

Vestea super bună este că… am gândit acest program, nu doar să te ajute să scrii dar… și să rămâi cu bani în buzunar.

 

Cum așa?

Ei bine, programul pe care-l începem în luna ianuarie este GRATUIT pentru tine.

Scriem împreună. Întâlniri bilunare
Scriem împreună. Întâlniri bilunare

Pe parcursul întregului an, ne vom întâlni bilunar, în prima și a treia vineri, fix la ora 22:00 pe Zoom și scriem împreună. O oră… bătută pe muchie.

Fiecare la cartea pe care dorește s-o publice cu prioritate.

Eu la a mea.

Tu la cartea ta.

Fiecare dintre colegii ce ni se vor alătura, la carțile proprii.

De ce ora 22:00?

Apăi… nu spui tu de multe ori că nu ai timp să scrii… deși îți dorești? Nu ai observat tu că de câte ori îți propui să scrii… intervine ceva extern și parcă îți devine dușman în viața de scriitor?

Te asigur că nu ești singurul în această situație. Toți am trecut sau trecem prin așa ceva la un moment dat.

Insă… programul este gândit astfel încât să nu te mai iei la trântă cu viața cotidiană ci… să faci în așa fel încât viața obișnuită să fie prietenă cu cea de scriitor.

Deci… fix la ora 22:00 în prima și a treia vineri ale fiecărei luni, ne întâlnim să scriem.

*

Evident, pentru cei care doresc să se înhame la mai mult decât întâlnirile bilunare, există și o altă opțiune.

Întâlnirile zilnice. În care scriem împreună

Această variantă extinsă de program are un cost modic de 100 lei/lună (dacă faci plata până la 15 ianuarie). Asta așa… să nu se creeze dezechilibre majore energetice. Însă varianta nu este mandatorie și se adresează doar celor care doresc să scrie la foc continuu.

*

Sincer… nici nu ți-aș recomanda să te aventurezi la un asemenea efort dacă nu este dorința ta profundă de a descoperi cum să scrii constant.

Ar fi prea obositor.

Ca atare, pentru început te invit să participi la întâlnirile gratuite săptămânale și… când vei considera că îți dorești mai mult, cu drag te primim alături de noi zilnic. Da, avem deja o grupă frumușică pentru sprinturile de scriere zilnice.

*

Acum… să ne înțelegem. Nu am gândit programul pentru a mă erija în bunul samaritean.

Motivul ce a stat la baza întregii planificări a fost faptul că m-am auto-provocat ca în 2023, timp de 365 zile să scriu de la ora 22:00 la 23:00.

Zi de zi sau noapte de noapte… numește-o cum dorești.

Coincidența a făcut ca… pe 28 decembrie să avem ultima întâlnire de grup în cadrul Proiectului „90 zile pentru cartea ta”.

Au fost 90 zile incărcate de acțiune și emoții.

Deși sunt o tipă bine înfiptă pe picioare și pe propriile sentimente, la ultima întâlnire, fetele ce au participat la program m-au facut să bâzâi.

De fericire, evident.

Punând cap la cap aceste două aspecte… s-a născut proiectul la care te invit acum.

Cu alte cuvinte, coincidență, sincronicitate sau cum vrei s-o numești, am combinat auto-provocarea cu dorința și cererea celor pe care-i iubesc – cursanții și abonații la newsletterul meu.

*

 

Să recapitulăm… variantele pe care ți le pun la dispoziție. Alege-o pe cea cu care rezonezi cel mai mult. Important este să te simți confortabil. Nu o să mă satur niciodată să repet… scrisul este o plăcere. Ca atare, îți doresc și ție să simți la fel.

 • Scriem împreună. Anual
  Click pe imagine pentru varianta Anuală

  365 zile pentru cei foarte hotărâți să scrie (varianta anuală) – începem la 1 ianuarie, ora 22:00. Dacă optezi pentru această variantă, dă-mi un reply la email și spune-mi de ce îți dorești să scrii, la ce intenționezi să lucrezi alături de comunitate și… orice altceva crezi că mi-ar place să știu despre tine. Sau… înscrie-te direct… AICI pentru plata anuală.

   • Acesta este un Program online de grup, interactiv și experiențial.
   • Avem și un FLASH SALE!!! Plătești 5 luni (până la 6 ianuarie – inclusiv) și ai celelalte 7 luni gratuite.
 • Scriem împreună. Lunar
  Click pe imagine pentru varianta lunară

  365 zile pentru cei hotărâți să scrie dar doresc și pauze de scris (varianta lunară) – începem tot la 1 ianuarie, ora 22:00. Dacă optezi pentru această variantă, înscrie-te direct… AICI.

   • Acesta este un Program online de grup, interactiv și experiential.
   • Avem și un FLASH SALE!!! Plătești doar 100 lei/lună (până la 6 ianuarie – inclusiv) și ai reducerea blocată pe tot parcursul anului. Ca atare, de câte ori vei dori să repeți sprinturile lunare în 2023, te vei înscrie la prețul redus.
 • Scriem împreună. Bilunar
  Click pe imagine pentru a te înscrie în programul gratuit.

  12 luni pentru începători – începem pe 6 ianuarie (cu 4 ore înainte de faza de Lună Plină dar… încă în etapa de creștere. Mă cunoști deja… am un mare respect pentru fazele Lunii și potențialul pe care ni-l aduc.) Întâlnirile pe Zoom au loc bilunar, în fiecare primă și terță vineri ale lunii în curs, la ora 22:00 (ora României) și durează o oră. Programul este gratuit. Dacă optezi pentru această variantă, înscrie-te AICI.

***

Indiferent de opțiunea ta, te invit să intri in grupul format special pentru toate cele 3 variante ale programului. Da, exact! Participanții la toate variantele de program se pot cunoaște și interacționa în… secțiunea NOUĂ din Academia Nonfiction. Zonă ce poartă numele de COMUNITATE. Vom mai vorbi despre asta… ți-am spus că îți pregătesc multe, multe surprize în Noul An. Deocamdată, te invit să ni te alături în grupul Întâlnire cu Muza. Sprinturi de scriere.
Dacă ai întrebări în legătură cu modul de desfășurare, dă un reply la email și cu drag îți voi răspunde. Comunitatea Academiei Nonfiction, respectiv în grupul Întâlnire cu Muza – Sprint-uri de Scriere. Dacă nu ai cont, este foarte simplu să-ți faci unul. Este simplu și… Gratuit.

 

FB în grupul Antreprenori pe Calea către Carte!
Comunitatea Academiei Nonfiction, respectiv în grupul Întâlnire cu Muza – Sprint-uri de Scriere. Dacă nu ai cont, este foarte simplu să-ți faci unul.
Începând din 2023 vom organiza multe activități utile. Și interesante.

 

📌
PS: Te aștept în:

Începând din 2023 vom organiza multe activități utile. Și interesante.
Dă click pe buton și intră în comunitate.

Spre comunitatea Antreprenori pe Calea către Carte

Spre comunitatea Academia Nonfiction

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici