Astazi… Noutati despre Academii de cursuri online. Ce stii. Ce nu stii. Ce ar trebui sa stii. Noi evoluam. Si Academiile evolueaza odata cu noi.:-)

Despre Academia Nonfiction, stii deja asa ca… nu-ti voi vorbi despre programele pe care le gasesti acolo.

Dar… ce nu stii este faptul ca platforma de studii pe care am dezvoltat-o a avut un succes asa de mare incat… am hotarat sa ajut si alti antreprenori, coachi si terapeuti din comunitatea mea.

Ca atare, de ceva vreme, am tot construit academii de studiu. Pentru alti coachi in diverse domenii.

Saptamana aceasta am mai predat 3 astfel de platforme si sunt taaaaare incantata de rezultatul final.

Adevarul este ca… m-am indragostit de webdesign cu multi ani in urma. Am facut sute de site-uri si magazine pana acum dar… recunosc… academiile de cursuri sunt favoritele mele.

Uite-le doar pe cele la care am lucrat in ultimele trei luni! Nu-i asa ca sunt superbe? In plus, sunt pline de cursuri ce au potentialul de a schimba lumea intr-una mai buna.

Ce poate un creator sa-si doreasca mai mult?

Academii de cursuri online
Academii de cursuri online

 

Academii de cursuri online
Academii de cursuri online

 

cursuri online
Academii de cursuri online

 

Academii de cursuri
Academii de cursuri online

 

Mentinandu-ne in zona academiilor dar, oarecum, mergand spre alta directie…

Stii deja ca am hotarat sa construiesc, cu acces gratuit, o comunitate pentru noi… NOI cei care dorim sa ne folosim de puterea cuvantului scris pentru a contribui… fiecare cu ce putem si stim… la cladirea unei lumi mai bune.

O comunitate inafara social media de genul FB.

Nu mai este cazul sa iti povestesc cu lux de amanunte cate probleme poate sa intampine un antreprenor sau coach atunci cand, brusc, ii este inchis contul sau ii este blocat temporar.

Cunosc multi antreprenori care au patit asa ceva… fix inainte de cate o lansare sau… chiar in timp ce aceasta se derula.

Ei bine… ceea ce mi s-a intamplat saptamana trecuta (ti-am povestit deja asa ca nu mai reiau subiectul)… m-a impulsionat sa manifest una dintre dorintele mele mai vechi. Construirea unei platforme pentru comunitatea de oameni ce doresc sa se foloseasca de puterea cuvantului scris pentru a construi o lume mai buna.

Ca atare… te anunt ca… deja mi-am suflecat manecile si… lucrez de zor in acest sens.

Te voi tine la curent.

Si… apropo’… mii de multumiri daca te afli printre cei 200 si ceva de prieteni care mi-au dat raspuns la emailul cu pricina. Raspund pe rand fiecaruia si… daca inca nu ai primit raspunsul… probabil ca in acest weekend le termin de scris pe toate. Sper.

Nici nu-mi trecea prin cap ca atat de multi oameni doresc sa aiba o comunitate inafara FB. Stiam ca am multi cursanti care nu au conturi de FB dar… chiar si cei care au… se pare ca s-au cam saturat de toanele faimoasei platforme.

Cu ocazia asta… am hotarat sa schimb si designul academiei.

Inca nu este gata (daca ai cont, poti accesa cursurile tale fara probleme… deoarece lucrez „behind the scene”) dar… spoiler alert… cam asa o sa arate home page-ul.

Academii de cursuri online

 

Si… doar ca amintire peste vremuri… cam asa arata vechiul design.

 

 

Care ar fi concluzia zilei?

Noi evoluam. Si Academiile noastre evolueaza odata cu noi.

Iar daca iti surade ideea de a avea propria ta Academie de cursuri online… programeaza un Call gratuit cu mine si hai sa vedem cum te pot ajuta.


SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici