Episodul 20 – Podcastul Calea Către Carte. [De la Autor Aspirant la Autor Publicat – cu Nela Chirilă]

Te invit să asculți un podcast plin cu informații și recomandări utile. Fie că ești autor aspirant, fie că ești autor publicat. Fie că… vrei doar să afli tainele pe care experții invitați le dezvăluie.

Pentru tine.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Acțiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe

Calea către Cartea TA!

***

De la Autor Aspirant la Autor Publicat
De la Autor Aspirant la Autor Publicat

✍️ Bine te-am regăsit, drag explorator pe Calea către Carte! Continuăm astăzi seria de interviuri gândite astfel încât să își fie călăuză. Știi tu, genul acela de ajutor la care poți apela în momentele în care apar obstacole în viața ta de scriitor.

✍️ Precum știi, seria de interviuri aduce în față ta autori, editori, redactori și specialiști în diverse domenii ale vieții, din mâinile și gândurile cărora ies cărți de impact. Cărți care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Cărți cu atitudine, cum îmi place să le numesc.

✍️ Invitata de astăzi este… Nela Chirilă, multilplă autoare nonfiction, coach în Hipnomentalism, specialist în Psihogenealogie, terapeut holistic, trainer certificat de Yoga prin râs, trainer de Constelații Familiale și Teacher Master Reiki.

✍️ Te invit să asculți cele împărtășite nouă de Nela. Subiectele pe care le-am abordat în episodul De la Autor Aspirant la Autor Publicat sunt, în același timp, diverse și extraordinar de utile oricui dorește să treacă la un nivel superior.

 • De la publicări și lansări de carte
  • la călătorii în țările calde,
 • de la procesul prin care trece un autor aspirant
  • la cursuri de Psihogenealogie și Constelații,
 • de la Arhetipurile lui Jung
  • la rănile din prezent și la semințele de nedreptate

Și, evident, muuuuulte altele.

Iar la final, am avut și 3 anunțuri:

 • Primul anunț… în zilele de 18-19 mai, Nela Chirilă organizează următorul curs de Constelații familiale cu obiecte simbolice. Pentru inscrieri intră pe Facebook si contacteaz-o pe Nela… sau mergi pe site-ul ei https://NelaChirila.ro și găsești acolo detaliile necesare.
 • Al doilea anunț – în perioada 21-23 mai, organizez un alt Training gratuit care va dura 3 zile. La finalul trainingului vei intra în posesia tuturor tainelor care te mai țin departe de viitoarele tale cărți nonfiction. Ca atare, dacă nu te-ai înscris încă, dă CLICK AICI și vei primi pe email toate detaliile organizatorice în timp util.
 • Al treilea anunț… Pentru luna aprilie am deschis înscrierile pentru… deja faimosul program… SCRIITOR 366. Ca atare, dacă vrei să te provoci să scrii timp de 30 zile… zilnic… te așteptăm cu drag să ni te alături. Vei cunoaște oameni minunați și, la finalul lunii, vei fi mândru de realizările scriitoricești pe care le-ai obținut. Click aici pentru înscriere.

 

Varianta video – De la Autor Aspirant la Autor Publicat:

 

Linkuri utile:

Toate episoadele – Varianta audio:

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici