Bine te-am regăsit, drag scriitor! Astăzi, iți „vorbesc”, nu doar în calitate de Writing & Book Coach ci… și de Director al Editurii QUARTO, editură care, a avut onoarea să fie gazdă a evenimentului din data de 8 august – lansare de carte Blondă în acțiune – de la Freelancer la Antreprenoare – carte a cărei autoare este Eva Anca Hamza.

Într-adevăr, cartea în sine este minunată și utilă dar… voi extinde afirmația și asupra autoarei. Pentru că, da… Eva este absolut minunată. Ca om, ca scriitoare, ca prietenă și colegă.

Blonda în acțiune! Lansare de carte
Blonda în acțiune! Lansare de carte

Am cunoscut-o pe Eva cu mult înainte de a înființa editura QUARTO. Cu mult înainte de a hotărî să organizez în România cursuri pentru scriitori.

Dar, voi recunoaște că… dacă nu era Eva, poate că nu aș fi definitivat aceste proiecte dragi sufletului meu. Eva a fost pentru mine precum un far și… de câte ori apărea un obstacol în cale, o vedeam în fața ochilor și… parcă îmi soptea… Mirela, nu abandona. Noi, eu am nevoie de o călăuză.

Și iată că, astăzi, avem poze de la cel mai recent eveniment organizat. Lansarea cărții „Blondă în acțiune – De la Freelancer la Antreprenoare” – cea de-a doua carte scrisa de Eva Anca Hamza, care a debutat cu opera „Alzheimer – Scurtă perspectivă asupra unuia dintre cele mai mari mistere ale creierului”, a avut loc într-o zi „mare”. Portalul Leului, ce se deschide în fiecare an în ziua de 8.08… a făcut ca totul să fie magic.

Chiar așa, fără nici o exagerare. Încă simt totul, ca și cum acum se întâmplă.

Despre carte poți afla detalii în site-ul editurii astfel că… nu te „bat la cap” cu asta.

Dar… vreau să împart cu tine bucuria și magia acelor momente, petrecute alături de oameni extraordinari, în orașul Salonta, județul Bihor. De care… între noi fie vorba… m-am îndrăgostit.

Ca atare, te invit să te delectezi cu câteva din sutele de poze cu care ne-am „pricopsit”.

Vei cunoaște/recunoaște în ele (în ordinea în care au luat cuvântul) pe:

 • subsemnata – mare scriitoare la rubrica Alchimia Scrisului (sîc);
 • Alina Cosma – medic, fondatoarea Editurii Petale Scrise, scriitoare, multiplă autoare de cărți fiction și prietenă de ani mulți cu Eva noastră;
 • Brunno Livadaru – scriitor și autor al cărții Profetul Tenebrelor, este totodată un cititor pasionat. Brunno a fost coleg cu Blonda noastra in acțiune la Editura Petale Scrise și de atunci, au păstrat legătura susținând-o pe Eva în procesul de scriere.
 • Ioana Dumitrăchescu – scriitoare de fictiune și nonfictiune, multiplă autoare, cititoare înflăcărată, pasionată de ezoterism și manifestare și,  nu în ultimul rând, owner si fondatoarea Editurii Mysterio;
 • Andrea Precup – profesoară de Limba și Literatura Română la Colegiul Național Arany Janos din Salonta, Bihor, cititoare pasionată și prietenă cu Eva încă din perioada adolescenței;
 • Anita Szucs – secretară la prima școală moto din Vestul României – Auto Decebal, cititoare pasionată și una dintre cele mai înfocate susținătoare ale autoarei. Anita este prietena pe care Eva o consideră ca făcând parte din familie;
 • Zoe Nagy – profesoară de Limba și Literatura Română la Colegiul Național Teodor Neș, cititoare pasionată… a fost diriginta Blondei noastre în acțiune și una dintre primele persoane care a afirmat că așteaptă să aibă cărțile scrise de Eva Anca Hamza;
 • Eva Anca Hamza – autoarea blondă, pusă pe fapte mari și pe dat zeci de autografe. Blondă care și-a propus să inspire, să motiveze, să încurajeze și alte persoane, arătându-ne că se poate trăi muncind de acasă… pe principiul: dacă o blondă a reușit, oricine poate!
 • Maria Nistor – profesoară de Limba și literatura română Colegiul Național Teodor Neș, pensionară, o cunoaște pe autoarea de când aceasta a venit pe lume.
 • Iuliana Bodea – profesoară de Limba engleză la Arany János Általános Iskola és Gimnázium, pensionară, una dintre  profesoarele preferate ale autoarei, în gimnaziu.
 • Laura Laza – coach NLP, profesoară de Limba engleză la Liceul Teoretic Nicolae Jiga din Tinca și bună prietenă cu autoarea noastră.

 

Pe lângă vorbitori veți mai vedea în poze pe:

 

Fotografiile au fost făcute cu măiestrie de către Angela Nagy de la Angy Family Photography, Salonta.

 

Cu alte cuvinte, la această magică lansare de carte a… „plouat”, la propriu, cu Edituri!

 

Zău că… așa ceva nu am mai văzut demuuuult!

lansare de carte
Blonda in actiune. Lansare de carte.

 

Subliniind încă o dată faptul că autoarea, Eva Anca Hamza dorește ca experiența ei să te motiveze să descoperi acel lucru care îți aduce bucurie astfel încât să ai curajul de a-ți urma chemarea inimii pe calea împlinirii  profesionale… întreg colectivul Editurii QUARTO îți urează să ai succes, spor și inspirație… oricare ar fi calea pe care vei păsi!

 


2 Comentarii

 1. Vai, ce surpriză și cât m-a emoționat articolul tău! Mulțumeeeeesc! <3 Mă bucur tare mult că a ieșit atât de frumos totul, că ați fost cu toții alături de mine și că… te-ai îndrăgostit de Salonta.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici