Episodul 7 – Podcastul Calea Către Carte. [Ella Ihtus sau… Calea spre vindecare și curajul de a scrie o carte]

 

***

Bine v-am regasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte!

Continuam astazi seria de interviuri gandite astfel incat sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor. Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Precum stiti, seria de interviuri aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum imi place sa le spun.

Și, iata ca, astazi va invit sa cunoasteti o scriitoare nonfiction, pasionata de spiritualitate si terapii alternative, o femeie ce are o meserie care… pe mine m-a fascinat dintotdeauna si spre care mi-am dorit sa ma indrept inca din copilarie dar… viata a facut sa ma pierd printre suruburi si piulite, transformandu-ma in inginer.

Ella Ihtus, este agent de Securitate… un fel de Agentul 007 modern cu un trecut intesat de sporturi extreme… si, totodata, este pasionata de spiritualitate si terapii alternative.

Ca urmare a acestei pasiuni a devenit Maestru practicant Reiki. In anul 2022 a scris si publicat seria de carti „De la suferinta la vindecare”, serie de carti ce… „este dedicată acelor persoane a căror suferință le înăbușă sufletul și care au trecut prin anumite perioade de depresie, confuzie, frici, temeri, îndoieli, dar care au ales, conștient sau inconștient, schimbarea, simțind că a venit momentul pentru ca aceasta să înceapă, dar se tem și nu au curajul de a apela la ajutorul unui terapeut”.

Te invit sa asculti un podcast plin cu intamplari demne de a apare intr-o carte ce ar avea titlul “Din pataniile unei scriitoare”.

Si… ca sa iti dau un aperitiv… vei afla in acest podcast povestea unei scriitoare, practicanta de arte martiale si care… este capabila sa depaseasca orice obstacol cand isi pune ceva in minte. Din culise… manuscrisul salvat pe un stick… a trecut prin masina de spalat, uscat la soare, uscat pe calorifer si… ulterior… a ajuns si la editura.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA si… astazi… te invit la podcast!

Varianta video:

 

Toate episoadele – Varianta audio:


Linkuri utile:

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici