Și, iată că ajungem la secțiunea în care îți dezvălui cu ce m-am ocupat pe parcursul săptămânii ce se încheie. Cu alte cuvinte, câte ceva despre muncă și pasiune. Despre cursuri și cărți.

Ei bine… m-am ocupat cu destule.

Printre care:

Cursuri și cărți
Cursuri și cărți
  • am lucrat la construirea cursului „Mindset reset pentru autori” în regim de self-study;
  • am început Programul „90 Zile pentru cartea ta”, program ce știi că îl organizez o singură dată pe an, toamna. De această dată doar fetele s-au înhămat la treabă. Avem o grupă absolut minunată!!! De-abia aștept sa vină luna decembrie să te anunț că toată lumea a scris deja cărțile.
  • la editură începem colaborarea cu autoarea Nela Chirilă pe care deja ați văzut-o și ascultat-o în podcast. Dacă ai ratat episodul cu pricina, îl găsești AICI. Te voi ține la curent cu detalii despre cele doua cărți pe care le va publica.
  • am început să scriu la următoarea mea carte. Titlul de lucru este „Frica ce nu te lasă să trăiești” și sunt suuuuper entuziasmată că am hotărât ca pentru următoarele 3 luni să îmi îndrept focusul pe ea. Încă nu am încheiat faza de cercetare așa că… săptămâna viitoare voi veni către tine cu o rugăminte și un chestionar. Dar… să nu anticipăm.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici