Bine te-am regăsit cu vești bune! Mai exact… am redeschis înscrierile la programul Sprint de Scriere.

Timp de… încă… 30 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem.

Împreună.

Vreme de 60 minute.

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de antreprenori, coachi, terapeuți, experți – scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul!

Daaa… ai citit bine… ni s-au alăturat și scriitori de cărți fiction. 🙂 Iar în perioada examenelor de iarnă am avut alături de noi, inclusiv studenți ai diverselor facultăți din lume care… își pregăteau conștiincios examenele.

Dacă ar trebui să spun că știu un singur lucru despre scris… atunci aș spune că acesta îți poate dărui cele mai înălțătoare momente de viață dar… te și poate arunca în cele mai adânci tenebre.

Uneori, scrisul se simte ca o terapie, iar această terapie îți poate dărui conexiuni vitale de înaintare ascendentă prin armonia, bucuria și dezvoltarea pe care le dorești.

Uneori, scrisul se simte alchimic – toate elementele pe care le-ai creat se unesc pentru a forma ceva… cu adevărat magic.

Categoric, scrisul te poate trece de la agonie la extaz.

Devenind o adevărată pasiune. Pe termen lung.

Iar, dacă vrei să elimini etapa agoniei din ecuație… poate a sosit momentul să încerci…

Scrierea alături de alți oameni pasionați de scriere

Crede-mă… funcționează de fiecare dată!

Fie că scrii într-un jurnal… fie că scrii o carte nonfiction… fie un articol pentru website-ul propriu sau în calitate de blogger invitat… fie că lucrezi la o carte de ficțiune.

 

sprint de scriere aprilie
Sprint de scriere luna Aprilie. Scrii alături de oameni pasionați de scris.

 

Și, dacă tot veni vorba de acești oameni pasionați de scris… află că îi poți cunoaște și vedea… în cadrul sprinturilor zilnice pe care le organizăm. Pe ZOOM și în zona de comunitate a Academiei Nonfiction. În cadrul programului Sprint de Scriere 365.

Luna următoare se apropie cu pași repezi deci… te invit în sprinturile de scriere zilnice.

Săptămâna aceasta am deschis înscrierile aferente lunii aprilie. Programul acesta este un loc safe în care putem descâlci și depăși obstacolele apărute în viața de scriitor.

Te asigur… zilnic, atmosfera este extraordinară.

Iar colegii tăi… minunați!

sprint de scriere
Te așteptăm cu drag la SPRINTURILE de SCRIERE zilnice.

 

Dă CLICK pe buton pentru a vedea mai multe detalii și a intra în SPRINTURILE lunii aprilie.

 

Mă înscriu la SPRINTUL de SCRIERE

 

  • Program online de grup
  • Program interactiv
  • Program experiențial

Pe tot parcursul lunii, ne întâlnim pe ZOOM și scriem împreună.

La cărțile/articolele/proiectele noastre.

Depinde de tine dacă dorești să scrii ficțiune sau nonficțiune.

Ești binevenit să ni te alături!

Programul Sprint de Scriere are avantaje multiple dar, dacă este să extrag doar două, atunci:

  1. Timp de 30 zile consecutive ai acces la energia unui grup de oameni ce au aceeași pasiune ca tine. Scrisul.
  2. Timp de 30 zile consecutive, jumatate de oră zilnic îți stau la dispoziție și-ți răspund la întrebări. Adică… sesiuni de coaching pe care, altfel le plătești separat. La cu totul alt cost.

În plus… tu hotărăști la câte sprinturi de scriere vei dori să participi în direct. Acest membership îți dă dreptul să participi la toate cele 30-31 de sprinturi lunare sau la oricâte poți, oricând dorești.

Însă, chiar dacă nu poți participa zilnic, ai acces nu doar la înregistrările video dar și la COMUNITATEA programului unde, poți discuta cu colegii tăi despre sprinturi și procesul de scriere.

Iar eu… îți sunt alături și acolo. Nu doar ca să te aplaud ci să îți și răspund la eventualele întrebări. Și crede-mă… vasta-mi experiență îmi dă dreptul să afirm că… nu cred să existe multe la care să nu pot răspunde.

Programul este pentru tine dacă știi cât de importantă este puterea unui grup și dorești să te alături colegilor ce au același scop ca tine. Scrierea unei cărți. Sau… scrierea a… orice altceva.

Mai ales atunci când poți să scrii liber de orice constrângere din partea unei platforme unde… ai crezut că… făcând un cont de business, vei fi tratat conform zicalei „clientul nostru, stăpânul nostru”. (Am scris despre întreaga tărășenie în articolul ”Peripeții în Facebook cu cont de business furat”)

Prima întâlnire… ziua 1 a fiecărei luni (luna aleasă de tine), ora 21:30.

Programul fiecărei zile:

  • 21:30 ne întâlnim pentru discuții. Îți cunoști colegii și vezi cu ce aspecte ale vieții de scriitor se confruntă. Daca ai întrebări, aceasta este ora potrivită să intri vii la întâlnire.
  • 22:00 – 23:00 – scriere efectivă. Dacă vrei să folosești programul doar pentru a avea companie în timp ce scrii, te așteptăm cu dfrag la 22:00. Fix.

După ce te înscrii, primești detaliile organizatorice si, evident, detaliile de logare.

Mă înscriu la SPRINTUL de SCRIERE

1 Comentariu

  1. Sa te alaturi unei comunitati de scriitori este cea mai buna alegere pe care o poti face. Motivatia, sustinerea si incurajarea oferite in cadrul unei astfel de comunitati sunt elemente definitorii ce iti vor schimba raportul cu scrisul. Nu te lasa niciodata invoit si fii alaturi de alti scriitori in acest program de grup, unde vei invata, vei primi incurajare si vei scrie impreuna.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici