Și, iată că, ajungem la secțiunea în care îți dezvălui ce am moșmondit până acum.

Ei bine… m-am ocupat cu destule. Pentru scriitori.

Printre care:

  • am scăpat întreagă din lupta cu criza de sciatică ce m-a țintuit la pat ceva mai mut de o săptămână. (Mulțumesc muuult celor care mi-ați scris și mi-ați reomandat remedii.)
    Fix a doua zi dupa ce scăpai ca prin urechile acului de stat la pat, mă căpătuiesc cu un minunat „gât de lup”. Întotdeauna am adorat lupii dar niciodată nu am fost adepta experimentării gâtului cu pricina. Se pare că, în ultima perioadă, energiile planetare sunt super-super-super în mișcare. Ca atare, mă alătur și eu celor ce se resimt într-un mod sau altul. Tu cum stai la acest capitol? Cum reușești să te strecori printre valurile de energie?
  • Pregătesc de zor acțiunile pe care le vom începe in ianuarie 2023. Aceste proiecte se vor desfășura atât în grupul FB „Antreprenori pe Calea către Carte” cât și în Academia Nonfiction, în zona special dedicată comunității.
  • Lansare comunitate nouă – Am finalizat zona de comunitate din platforma Academiei Nonfiction!!!! Dacă ai cont în Academie, deja poți să arunci o privire prin zonă. Daca nu ai cont, este suficient să te înscrii la unul din cursurile gratuite sau cele cu plată de tip self-study și vei putea accesa comunitatea prin intermediul contului creat. Evident… îți aștept părerile și sugestiile astfel încât să construim o comunitate puternică, formată din oameni ce doresc să scrie, scriu sau chiar intenționează să-și scaleze afacerile folosind instrumentele de lucru pe care… doar o carte le poate pune la dispoziție. În ianuarie vom face anunțul oficial astfel încât să ni se poată alătura toți cei care și-au exprimat dorința de a avea o comunitate înafara rețelelor sociale. Deocamdată… știi doar tu. Și toți ceilalți abonați la newsletter.

 

Să-ți fie cu folos și te invităm să ni te alături!

 

Comunitatea săptămânii – COMUNITATE nouă în Academia Nonfiction.

Poate vei recunoaște în imaginea de mai sus câțiva dintre colegii tăi.

Evident, dacă îmi trimiți o imagine cu tine, o includ imediat în poza de cover a comunității.

Te invit să vizitezi platforma, să te acomodezi cu zona de comunitate, să pui întrebări, să comentezi, să împărtășești cu noi tot ce ține de viața ta de scriitor.

Eu voi fi pe recepție așa că… ești pe mâini bune.

***

P.S.: Dacă nu ești încă abonat la email, poți s-o faci dând click pe butonul de mai jos.

De ce ai face-o?

Apăi… dacă ești pasionat de scris sau ai o afacere pe care dorești s-o scalezi prin publicarea unei cărți… nu vei regreta. Nu tot ce trimit pe email (recomandări, articole, programe, cursuri, oferte speciale și câte și mai câte) apare și-n site sau pe rețelele sociale.

Cu alte cuvinte, abonații la newsletter sunt privilegiați.

Și… este normal să fie așa. Mi-au acordat toată încrederea. Așa cum… și tu faci dacă apeși pe buton și treci la următorul pas.

Vreau și eu!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici