Episodul 21 – Podcastul Calea Către Carte. [Leadership pentru Femei… într-o lume patriarhală – cu Iulia Ivan]

Te invit să asculți un podcast plin cu informații și recomandări utile. Fie că ești autor aspirant, fie că ești autor publicat. Fie că… vrei doar să afli tainele pe care experții invitați le dezvăluie.

Pentru tine.

Subiectele abordate în acest episod sunt, în același timp, actuale, diverse și inspiraționale pentru oricine dorește să afle mai multe despre scrierea unei cărți despre leadership pentru femei.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Acțiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe

Calea către Cartea TA!

***

Leadership pentru Femei... într-o lume patriarhală - cu Iulia Ivan
Leadership pentru Femei… într-o lume patriarhală – cu Iulia Ivan

✍️ Bine te-am regăsit, drag explorator pe Calea către Carte! Continuăm astăzi seria de interviuri gândite astfel încât să își fie călăuză. Știi tu, genul acela de ajutor la care poți apela în momentele în care apar obstacole în viața ta de scriitor.

✍️ Precum știi, seria de interviuri aduce în față ta autori, editori, redactori și specialiști în diverse domenii ale vieții, din mâinile și gândurile cărora ies cărți de impact. Cărți care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Cărți cu atitudine, cum îmi place să le numesc.

✍️ Invitata de astăzi este… Iulia Ivan, autoare nonfiction, lider experimentat în Transformarea și Schimbarea Organizațională în combinație perfectă cu Transformarea și Schimbarea oamenilor prin Mentorat în Leadership.

Iulia Ivan
CLICK pe carte pentru detalii

Iulia Ivan este fondator și CEO al Beyond Business, o companie care oferă consultanță pentru transformarea afacerii și managementul schimbării. Pe lângă rolul său în antreprenoriat, Iulia oferă mentorare de leadership incluziv prin programe experiențiale femeilor din întreaga lume.

Anterior, Iulia a ocupat diferite funcții de conducere executivă în Europa și, de asemenea, în Orientul Mijlociu, inclusiv o funcție de Vicepreședinte într-una dintre cele mai mari bănci europene. În aceste roluri, ea a fost un factor de schimbare, provocând status quo-ul și aducând soluții inovatoare.

Ea face parte din The Break Fellowship, o rețea internațională premiată, formată de 1000 de femei antreprenoare angajate să aibă o schimbare pozitivă în lume

✍️ Te invit să asculți cele împărtășite nouă de Iulia. Subiectele pe care le-am abordat în episodul Leadership pentru Femei… într-o lume patriarhală sunt, în același timp, actuale, diverse și inspiraționale pentru oricine dorește să afle mai multe despre scrierea unei cărți despre leadership pentru femei.

 • De la scriere și publicare de carte
  • la job-uri în Arabia Saudită,
 • de la procesul prin care trece un autor aspirant
  • la programe experiențiale pentru femei,
 • de la provocări și obstacole întâlnite în viață
  • la sprijin neașteptat într-o lume patriarhală
 • de la modul în care Universul știe să echilibreze totul în viață
  • la ce vrei și ce nu vrei asumat
 • de la cum este să fii singură într-o cameră plină de bărbați
  • la combinația perfectă între teamă și curaj
 • de la provocările și trăirile vieții de scriitor
  • la deschiderea Cutiei Pandorei și femeia leader

Și, evident, muuuuulte altele.

Iar la final, am avut și 2 anunțuri:

 • Primul anunț
 • pe 15 aprilie, Iulia Ivan lansează un nou program Empower Leadership. Pentru detalii sau inscrieri contactati-o pe Iulia… pe oricare dintre rețelele sociale pe care le folosește – FB, Instagram și Linkedin sau direct pe site-ul ei.
    • ai datele Iuliei mai jos.
    • poți achiziționa cartea AICI pe site-ul editurii QUARTO
 • Al doilea anunț – în perioada 21-23 mai, organizez pentru Comunitatea Calea către Carte un alt Training gratuit care va dura 3 zile. La finalul trainingului vei intra în posesia tuturor tainelor care te mai țin departe de viitoarele tale cărți nonfiction.Precum știi… și dacă nu știi, îți spun eu acum… începând cu luna aprilie 2024 faimoasa rețea socială FB… unde se află plasat grupul Comunității Calea către Carte nu mai permite să facem live-uri în Zoom și să le postăm pentru a putea fi văzute. Ca atare, începând din acest an vom ține Trainingul GRATUIT care este în fiecare lună Mai… doar în Zoom.Dă click pe linkul formularului și hai să ne vedem în perioada 21-23 mai la trainingul gratuit pe care îl organizăm în fiecare an. (ai mai multe detalii în formularul de înscriere)

 

Varianta video  a podcastului

Leadership pentru Femei… într-o lume patriarhală – cu Iulia Ivan

Linkuri utile:

Toate episoadele – Varianta audio:

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici