Și, iată că ajungem la secțiunea în care îți dezvălui cu ce m-am ocupat pe parcursul săptămânii ce se încheie.

Ei bine… m-am ocupat cu destule.

Printre care:

  • Am lansat zona de Comunitate în Academia Nonfiction. Cursanții care au participat la cursurile mele incepand din septembrie 2022, au fost înscriși automat în grupurile fiecărui curs parcurs. Din păcate, nu am avut cum să îi includ și pe cei care au participat la cursuri pe vremea în care nu exista Academia. Ca atare, dacă te regăsești în această situație, te invit să îți faci cont în Academie, să mergi la Comunitate și să alegi grupurile tale favorite. Îți vei cunoaște colegii și vei putea lega discuții despre cărți/scris și… de ce nu… prietenii noi cu oameni pasionați de scris. Plus că… mă ai acolo prezentă aproape non-stop pentru a răspunde întrebărilor tale. Totul este gratuit așa că… nu ezita!
  • Proiectul-program 365 Zile de Sprinturi de Scriere. Bănuiesc că deja știi despre ce este vorba. Avem înscriși la toate cele 3 variante ale programului.
    • varianta lunară (sprinturi zilnice)
    • varianta anuală (sprinturi zilnice)
    • varianta bilunară (aceasta este gratuita)
  • Varianta gratuită bilunară a început vineri 6 ianuarie. Energia întâlnirii a fost minunată și, sper că, toată lumea a fost inspirată de prezența celorlalți colegi pasionați de scris.
  • Înscrierile pentru varianta zilnică a programului „365 Sprinturi de Scriere” sunt închise. Au mai rămas locuri doar la varianta lunară a programului și la cea bilunară. Dacă vrei să te auto provoci să scrii minim o oră timp de 30 zile, varianta care ți se potrivește este cea lunară. Vom începe la fiecare 1 ale lunii un astfel de challenge. Fii cu ochii pe email deoarece vom da drumul, cât de curând, înscrierilor pentru februarie. Poți comunica cu colegii tăi în grupul destinat acestui program. Link direct AICI.

Evident, nu ești obligat să ieși din faza de „plângere” continuă că… nu ai timp să scrii. Sprinturile acestea au scopul să îți demonstreze că… la 22:00 în fiecare zi… tu chiar ai timp să scrii. Important este să îți clarifici dacă… TU chiar vrei să scrii o carte?

 

Să-ți fie cu folos și te invităm să ni te alături în noua comunitate de scriitori.

***

Comunitate de scriitori în Academia Nonfiction. Sprint de scriere bilunar - prima întâlnire.
Comunitate de scriitori în Academia Nonfiction. Sprint de scriere bilunar – prima întâlnire.

 

Comunitatea săptămânii – COMUNITATE de Scriitori în Academia Nonfiction.

Te invit să vizitezi platforma, să te acomodezi cu zona de comunitate, să pui întrebări, să comentezi, să împărtășești cu noi tot ce ține de viața ta de scriitor.

Eu voi fi pe recepție așa că… ești pe mâini bune.

***

P.S.: Dacă nu ești încă abonat la email, poți s-o faci dând click pe butonul de mai jos.

De ce ai face-o?

Apăi… dacă ești pasionat de scris sau ai o afacere pe care dorești s-o scalezi prin publicarea unei cărți… nu vei regreta. Nu tot ce trimit pe email (recomandări, articole, programe, cursuri, oferte speciale și câte și mai câte) apare și-n site sau pe rețelele sociale.

Cu alte cuvinte, abonații la newsletter sunt privilegiați.

Și… este normal să fie așa. Mi-au acordat toată încrederea. Așa cum… și tu faci dacă apeși pe buton și treci la următorul pas.

Vreau și eu!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici