Al treilea episod al Podcast-ului Calea Catre Carte. [ O Carte Nescrisa cu Mona Simon. Din tainele unui editor de carte.]

 

***

Bine v-am regasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte!

Continuam astazi seria de interviuri gandite, astfel incat, sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor.

Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Precum stiti, seria de interviuri aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum ne place noua sa le numim la Editura QUARTO.

Si, iata ca, astazi va invit sa cunoasteti o scriitoare nonfiction, indragostita de fiction, ce a acceptat sa ni se alature tocmai din indepartata Normandie.

Mona Șimon este blogger, fondatoarea Academiei S.I.M.T si a brandului O Carte Nescrisa, este coordonatoarea Clubului de carte QUARTO si editor la Editura cu acelasi nume, scrie cu pasiune si are o misiune. Aceea de a fi mentor pentru scriitori.

Daca vreodata te afli in dificultate si
– crezi că ceva lipsește în scrisul tău, dar nu știi exact ce;
– daca simti ca scrisul este mult mai mult decât o înșiruire de litere si
– ai nevoie de ceva motivație și claritate

Mona Simon te poate ghida pas cu pas și să îți va oferi o nouă perspectivă asupra scrisului! Pentru ca… Mona este pregătită să îți ofere soluții și tehnici concrete pentru a-ți transforma scrisul într-un fel de-a fi!

Varianta video:

 

Varianta audio:


Linkurile mentionate in interviu:

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici