Bine te-am regăsit! Atât eu cât și programul lunii aprilie 2024! Daca nu ești abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primești lunar programul comunității noastre, direct in inbox-ul tau. Astfel, nu ratezi nici o acțiune pe care o organizăm și care… îți poate face viața de scriitor mai ușoară.

Verifică, mai jos, programul lunii aprilie 2024! Vei găsi detalii și surprize. Precum… lansări de carte și detalii referitoare la RETREATUL pentru Scriitori pe care-l vom ține în acest an la munte… înconjurați de minunății peisagistice și… portaluri energetice.

Deasemenea, dacă vrei să participi activ la activitățile noastre, te invit să intri în grupul din Facebook Comunitatea CALEA către CARTE. Aici ținem trainingurile gratuite, aici poți să îți cunoști colegii pasionați de scris și cărți.

Reamintindu-ți că, acesta poate fi anul în care îți poți împlini visul de a deveni autor (sau, de ce nu… multiplu autor) de carte și că încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți oameni să reușească să își scrie cărtile…. iată

 

Programul lunii APRILIE 2024

 

Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii aprilie 2024
Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii aprilie 2024

 

1 – In fiecare săptămână primești Newsletterul în care găsești:

 • ARTICOLUL săptămânii – ești deja obișnuit cu acest gen de articole prin care îți dezvălui secrete ce te transformă într-un scriitor eliberat de orice urmă de inhibiție. Articolele le găsești oricând în categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.
 • RECOMANDĂRILE săptămânii – programe, cursuri, evenimente organizate de mine sau de alți coachi, terapeuți și experți în diverse domenii de interes.
 • SURPRIZE, Reduceri și Cadouri pe care… dacă mă urmărești de ceva vreme… știi deja că ți le pregătesc cu regularitate. Nu doar în luna aprilie 2024.

 

2 – Precum știi, Programul complex Calea către Carte este în plină desfășurare. Grupa de temerari angajați pe Calea către Cartea lor… au trecut demult de mijlocul etapei efective de scriere a viitoarelor cărți.

Programul se desfășoară în Academia Nonfiction, platforma de studii în care comunitatea noastră găsește variate cursuri și programe ce fac viața de scriitor mult, mult mai ușoară.

 

3 – Pe 1 aprilie 2024, am început o nouă lună de provocări scriitoricești. Mai exact SPRINTURI de scriere zilniceTimp de… încă… 30 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem. Împreună. Vreme de 60 minute. 

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul! Pentru luna aprilie, înscrierile s-au închis deja însă… te poți înscrie AICI pentru Programul SCRIITOR 366 (2024 este an bisect – deci, doar o dată la fiecare 4 ani ai ocazia să participi la acest program) aferent lunii MAI. Nu lucrez cu grupe mari în acest program deci… avem o singură regulă la înscriere… PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT. Vino alături de mine în această provocare care-ți dezvoltă mușchii scrisului.

 

4 – Precum știi, la finalul lunii martie s-au terminat înscrierile pentru concursul ANTOLOGIA de J.A.D, organizat de Editura QUARTO. Juriul a primit deja materialele trimise de participanți și deliberează de zor.

Antologia de JAD – Jurnal de Armonie și Dezvoltare pe Planeta Albastră, are câte o temă în fiecare sezon al anului.

Deci, dacă nu ai participat la concursul de selecție pentru numărul ce va fi publicat la solstițiul de vară, poți să te înscrii la următorul concurs imediat cum vom deschide porțile ediției următoare (în jurul datei de 1 iunie). Evident, voi face anunțurile oficiale în timp util.

 

5 – Tot în luna aprilie vom organiza lansările oficiale ale celor două cărți publicate la Editura QUARTO de două dintre membrele Comunității Calea către Carte.

Iulia Ivan - How to thrive like a leader woman
CLICK pe carte pentru detalii

 

5.1. Iulia Ivan, absolventă a Programului Calea către Carte, a publicat prima ei carte în luna martie.

Cartea este scrisă în limba engleză și te invit să citești detaliile pe site-ul Editurii QUARTO.

Poți deja achiziționa cartea de AICI.

 

 

Maria Salvan
CLICK pe carte pentru detalii

5.2. Maria Salvan, absolventă a Programului Calea către Carte, a publicat prima ei carte la Editura QUARTO.

Deși Maria este deja la a 6-a carte, aceasta este prima scrisă în limba română, celelalte fiind scrise în limba spaniolă.

Sperăm ca Maria să le publice și pe acestea în limba română.

Poți deja achiziționa cartea de AICI.

 

6 – Cu o mică întârziere față de planurile inițiale… ce să faci, „life happens”… de fapt e de bine!… s-au reîntors colegi vechi și ni se alătură în antologie… tot în luna aprilie 2024, participanții la Programul SPRINT 365 (care s-a încheiat în 31 decembrie 2023) vor finaliza textele ce vor apărea în ANTOLOGIA CALEA către CARTE – volumul SPRINT și MARATON în Viața de Scriitor. Detaliile de publicare vor fi anunțate în cursul lunii aprilie. Cel târziu, luna mai.

 

7 – Alte cărți sunt în fază de contractare sau de editare.

 1. Școala Îngerilor. Angel „J” – de Adriana Yamane
 2. Copiii din Pădurea Zânelor – de Adriana Yamane
 3. Bucăți de Suflet – de Maria Roșca
 4. Antologia de JAD – volumul 2 – autori multiplii
 5. Antologia 365 – autori multiplii
 6. Scrisori pentru Viitorul Autor – de Mirela Carmen Stancu (M.C. Simon)
 7. Books, Brand Business for Solopreneurs – de Mirela Carmen Stancu
 8. The Book on Life Purpose – Another approach on how to use your passion for building a better world – by Mirela Carmen Stancu
 9. Vintage Writers in Action – by Mirela Carmen Stancu

 

Te vom ține la curent cu stadiul fiecărei cărți.

Curând vom redeschide porțile pentru precomenzi pentru Antologia de JAD – volumul 1.

 

8 – Mult așteptata carte „Yoga pentru față”, a cărei autoare este Alexandra Vasilache, ne face să mai așteptăm puțin. Că… deh… așa este cu femeile. Întârzie câteodată la întâlnire. Motivul… machiajul… hehehe, în cazul nostru, coperta. Avem dezbateri „furtunoase” referitoare la viitoarea copertă a cărții.

 

9 – În martie 2024, Podcastul CALEA către CARTE pe care-l găsești în toate platformele de specialitate internaționale a reînceput transmisiile. Ca atare, te invit să audiezi/vizionezi (după preferințe)

 

10 – Te invit să te abonezi și la canalul meu din Youtube. În viitorul… nu foarte îndepărtat… îți voi face și câteva surprize video. Evident, pe tema vieții de scriitor.

Abonare la Youtube
CLICK pe buton pentru abonare la canalul meu din Youtube!

 

11 – Te astept cu drag in Academia Nonfiction unde găsești cursuri și programe atât interactive cât și de tip self-study. Tot aici gasesti si cursurile gratuite. Și, evident, ne găsești în zona de COMUNITATE unde… poți interacționa cu colegii tăi. În plus, mă poți întreba orice despre scrierea cărților și despre scriere la modul general. Iar eu îți voi răspunde… crede-mă… puține sunt întrebările la care să nu știu răspunsul pe loc.

 

12 – În aprilie 2024, seria de webinarii și traininguri gratuite nu are nici un eveniment dar dacă ești deja abonat la email și… citești newsletterele ce-ți trimit… categoric, nu ai cum să ratezi anunțurile în vederea participării.

ANUNȚ IMPORTANT pentru 

Comunitatea CALEA către CARTE

Ca în fiecare an, ne pregătim pentru tradiționalul deja… Training GRATUIT pe care-l ținem în perioada 21-23 mai, La finalul trainingului vei fi în posesia tuturor tainelor care te mai țin departe de viitoarele tale cărți nonfiction.

Precum știi… și dacă nu știi, îți spun eu acum… începând cu luna aprilie faimoasa rețea socială FB… unde se află plasat grupul Comunității Calea către Carte nu mai permite să facem live-uri în Zoom și să le postăm pentru a putea fi văzute.

Ca atare, începând din acest an vom ține Trainingul GRATUIT care este în fiecare lună Mai… doar în Zoom. Înscrierile sunt deschise deja.

Dă click AICI  și hai să ne vedem în perioada 21-23 mai la trainingul gratuit pe care îl organizăm în fiecare an. (ai mai multe detalii în formularul de înscriere)

 

13 – Și, nu în ultimul rând, în martie 2024 ai primit… MAREA VESTE despre SURPRIZA secolului!!! Pentru prima oară în istoria Comunității Calea către Carte organizăm… un RETREAT pentru Scriitori. La munte.

Retreatul va avea loc în perioada 19-22 septembrie 2024, într-o locație de vis în apropierea Castelului Bran.

 

 

Trimite-mi un email și hai să vedem dacă RETREATUL pentru SCRIITORI este pentru tine. Locurile sunt limitate la 15 și se ocupă după regula… primul venit, primul servit… cu condiția să treci de primul interviu 1 la 1 cu mine. Evident, va trebui să ne și potrivim… în energie și valori.

Un update de ultimă oră… la momentul la care scriu aceste rânduri, 7 locuri deja s-au ocupat.

***

Și… evident… ar mai fi câteva proiecte ce sunt deja în derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdată)… etc, etc.

Te invit să citești și să recitești programul lunii Aprilie pentru a decide, din timp, la care proiect dorești să participi. Cu scopul de a-ți planifica și construi viitorul vieții tale de scriitor.

Ca un PRO.

Și, până atunci, mult succes, spor și inspirație îți doresc!!!

 

PS: Dacă vrei să primești direct în inbox articole de același tip… ABONEAZĂ-TE la newsletter (dacă nu ai făcut-o… încă). Cu siguranță, vei fi încântat de lumea pe care-o vei descoperi.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici