Bine te-am regăsit! Atât eu cât și programul lunii ianuarie 2024! Daca nu ești abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primești lunar programul comunității noastre, direct in inbox-ul tau. Astfel, nu ratezi nici o acțiune pe care o organizăm și care… îți poate face viața de scriitor mai ușoară.

Deasemenea, dacă vrei să participi activ la activitățile noastre, te invit să intri în grupul din Facebook Comunitatea CALEA către CARTE. Aici ținem trainingurile gratuite, aici poți să îți cunoști colegii pasionați de scris și cărți.

Reamintindu-ți că, acesta poate fi anul în care îți poți împlini visul de a deveni autor de carte și că încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți oameni să reușească să își scrie cărtile…. iată

Programul lunii IANUARIE 2024

Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii ianuarie 2024
Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii ianuarie 2024

 

1 – In fiecare săptămână primești Newsletterul în care găsești:

  • ARTICOLUL săptămânii – ești deja obișnuit cu acest gen de articole prin care îți dezvălui secrete ce te transformă într-un scriitor eliberat de orice urmă de inhibiție. Articolele le găsești oricând în categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.
  • RECOMANDĂRILE săptămânii – programe, cursuri, evenimente organizate de mine sau de alți coachi, terapeuți și experți în diverse domenii de interes.
  • SURPRIZE, Reduceri și Cadouri pe care… dacă mă urmărești de ceva vreme… știi deja că ți le pregătesc cu regularitate. Nu doar în luna ianuarie 2024.

 

2 – Precum știi, Programul complex Calea către Carte a început iar. O nouă grupă de temerari s-au angajat pe Calea către Cartea lor. Ca și ediția trecută, programul începe la Solstițiu și se termină la solstițiu. Ca atare… vom avea 6 luni magice. Suntem deja în săptămâna 3. Energia participanților este extraordinară… și se descurcă de minune cu misiunile pe care le-au avut de îndeplinit. Deși… suntem în perioada sărbătorilor de iarnă.

Programul se desfășoară în Academia Nonfiction, platforma de studii în care comunitatea noastră găsește variate cursuri și programe ce fac viața de scriitor mult, mult mai ușoară.

 

3 – Pe 1 ianuarie, am început o nouă lună de SPRINTURI de scriere zilniceTimp de… încă… 31 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem. Împreună. Vreme de 60 minute. 

Precum știi, în 2023 s-a derulat un program asemănător, SPRINT 365… program care a fost un real succes. În toate cele 365 zile ale anului, ne-am întâlnit zilnic și… am scris. Mai jos ai o imagine luată din ultima întâlnire… cea din 31 decembrie… întâlnirea la care finaliștii au ciocnit virtual câte un pahar… cu șampanie, ceai, sirop de tuse… fiecare ce a avut la îndemână.

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul! Pentru luna ianuarie, înscrierile s-au închis deja însă… te poți înscrie AICI pentru Programul SCRIITOR 366 (2024 este an bisect – deci, doar o dată la fiecare 4 ani ai ocazia să participi la acest program) aferent lunii februarie.

 

4 – Tot pe 31 decembrie s-au terminat și înscrierile la concursul ANTOLOGIA de JAD, organizat de Editura QUARTO. Pe tot parcursul lunii ianuarie, juriul va delibera și va alege textele care vor fi incluse în antologie. Autorii câștigători vor fi anunțați în ziua de 31 ianuarie.

Antologia de JAD – Jurnal de Armonie și Dezvoltare pe Planeta Albastră, are câte o temă în fiecare sezon al anului.

Deci, dacă nu ai participat la concursul de selecție pentru numărul ce va fi publicat la echinocțiul de primăvară, poți urmări anunțurile din cadrul CLUBULUI de CARTE QUARTO pentru a te înscrie la următorul concurs.

Viata cu aroma de coaching
CLICK pe carte pentru detalii

 

5 – În ianuarie avem… LANSARE oficială de CARTE! Mai exact, cartea Viață cu Aromă de Coaching, scrisă de Andreea Manolică. Voi reveni cu detalii în timp util. Dacă ești deja abonat la newsletter, vei primi detaliile în timp util.

Lansarea este organizată online, se transmite pe Facebook și ești bine venit/ă să participi în direct. Participarea este gratuită și te așteptăm cu drag, în direct, „înarmat” cu orice întrebare dorești s-o adresezi autoarei.

Lansarea cu participare fizică va avea loc în București la o dată ce va fi anunțată ulterior.

Poți deja achiziționa cartea de AICI.

 

6 – Tot în luna ianuarie 2024, participanții la Programul SPRINT 365 (care s-a încheiat în 31 decembrie 2023) vor finaliza textele ce vor apărea în ANTOLOGIA CALEA către CARTE – volumul SPRINT și MARATON în Viața de Scriitor. detaliile de publicare vor fi anunțate în luna februarie.

 

7 – Alte cărți sunt în fază de contractare sau de editare.

  1. Școala Îngerilor. Angel „J” – de Adriana Yamane
  2. Copiii din Pădurea Zânelor – de Adriana Yamane
  3. Bucăți de Suflet – de Maria Roșca
  4. Femeie și Mamă între două Veacuri – de Maria Salvan

Te vom ține la curent cu stadiul fiecărei cărți.

Curând vom redeschide porțile pentru precomenzi.

 

8 – Mult așteptata carte „Yoga pentru față”, a cărei autoare este Alexandra Vasilache, ne face să mai așteptăm puțin. Că… deh… așa este cu femeile. Întârzie câteodată la întâlnire. Motivul… machiajul… hehehe, în cazul nostru, coperta. Avem dezbateri „furtunoase” referitoare la viitoarea copertă a cărții.

 

9 – Tot în ianuarie 2024, reluăm activitatea audio… mai exact… începem un nou sezon de Podcast. Cu multe surprize. Plăcute, evident. Găsești Podcastul CALEA către CARTE pe toate platformele de specialitate internaționale.

 

10 – Te invit să te abonezi și la canalul meu din Youtube. În viitorul… nu foarte îndepărtat… îți voi face și câteva surprize video. Evident, pe tema vieții de scriitor.

Abonare la Youtube
CLICK pe buton pentru abonare la canalul meu din Youtube!

 

11 – Te astept cu drag in Academia Nonfiction unde găsești cursuri și programe atât interactive cât și de tip self-study. Tot aici gasesti si cursurile gratuite. Și, evident, ne găsești în zona de COMUNITATE unde… poți interacționa cu colegii tăi. În plus, mă poți întreba orice despre scrierea cărților și despre scriere la modul general. Iar eu îți voi răspunde… crede-mă… puține sunt întrebările la care să nu știu răspunsul pe loc.

Pentru luna ianuarie… avem programate 3 cursuri noi pentru tine:

  • Scapă de Sindromul Impostorului
  • „Blogging Mastery”
  • „StorySelling – Arta de a vinde prin povești”

Cu siguranță, îți vor fi de mare folos în viața ta de scriitor.

 

12 – Deasemenea, tot în ianuarie 2024, în grupul din FB, Comunitatea Calea către Carte vom organiza un webinar gratuit (spre finalul lunii).

Dacă nu ești membru al acestui grup, te asigur că vei dori asta. Webinariile gratuite vor fi organizate în fiecare lună.

Evident, totul a fost gândit și răzgândit, cu ajutorul membrilor comunității. Iată și rezultatele sondajului.

Putem observa că întâlnirile cu frecvență lunară, ținute în Zoom – cu participarea live a membrilor comunității, sunt preferate. Deasemenea, pentru 2024 vom organiza mai multe traininguri de 7 sau 5 zile, în detrimentul celor de 12 zile care…ne solicită cam mult.

 

13 – Și, nu în ultimul rând, în ianuarie 2024 vei primi… precum am promis… sinteza Trainingului de 5 zile Scrie o Carte perfectă pentru Brandul tău – care a avut loc în decembrie. Revin cu detalii imediat ce este totul gata.

***

Și… evident… ar mai fi câteva proiecte ce sunt deja în derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdată)… etc, etc.

Te invit să citești și să recitești programul lunii ianuarie pentru a decide, din timp, la care proiect dorești să participi. Cu scopul de a-ți planifica și construi viitorul vieții tale de scriitor.

Ca un PRO.

Și, până atunci, mult succes, spor și inspirație îți doresc!!!

 

PS: Dacă vrei să primești direct în inbox articole de același tip… ABONEAZĂ-TE la newsletter (dacă nu ai făcut-o… încă). Cu siguranță, vei fi încântat de lumea pe care-o vei descoperi.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici