Bine te-am regasit! Atat eu cat si programul lunii iulie.

Reamintindu-ti ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor si ca incerc sa fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi scrie cartile…. iata

Programul lunii Iulie 2021

Programul lunii Iulie 2021
Programul lunii Iulie 2021

 

1 – In fiecare zi de Luni primesti ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

2 – In fiecare zi de Miercuri primesti RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

3 – In fiecare zi de Sambata primesti INSPIRATIA de Weekend. Este o categorie careia ii dam startul in aceasta luna si… sper ca prin intermediul ei… sa-ti furnizez „arme” imbatabile in conflictul care-l ai… cateodata… cu Muza ta. Cu alte cuvinte, te invit sa nu pierzi nici una dintre tehnicile/provocarile pe care ti le propun pentru a-ti debloca creativitatea si inspiratia. Chiar si in vremurile… de restriste din viata ta de scriitor.

4 – Precum stii deja, in luna mai am lucrat intens la „Intalnire cu Muza„, audiobook-ul-suport pentru challenge-ul „21 zile de exercitii creative pentru scriitori” a carei editie 3 este deja in plina desfasurare. Ei bine, cat de curand vom ajunge si in momentul lansarii oficiale a audiobook-ului deci… il vei putea achizitiona din shop, separat de oricare alt program.

5 – In data de 16 iulie, Editia 12 a cursului de carte nonfiction, da startul primului modul. Dupa 5 saptamani, diplomele vor pleca spre toti scriitorii ce participa la aceasta editie. Probabil, spre finalul lunii august vom purcede la drum cu o noua serie de cursanti.

6 – Pe tot parcursul lunii te asteptam cu drag in magazinul editurii QUARTO, unde… gasesti urmatoarele titluri de carte:

   • Feng Shui for Writers, autor M.C. Simon, colectia: Carti in limba engleza. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.

    Feng Shui for Writers
    CLICK pe carte pentru detalii
   • How to Reach Your Writing Goals like a Pro, autor M.C. Simon, colectia: Carti in limba engleza. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.

    How to reach your writing goals
    CLICK pe carte pentru detalii
   • ApiHerbal DACICA, autor Camelia Lovin. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.

    ApiHerbal Dacica
    CLICK pe carte pentru detalii
   • Ultima suta de metri in procesul de publicare a cartii cu titlul De la copilul meu, la copilul din mine a fost parcursa. Ca atare, cartea scrisa de Madalina Orian, va fi lansata la finalul lunii iulie. Autoarea este… deasemenea… absolventa a editiei 5 a cursului „Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii „90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita. Desi, cartea era programata sa vada lumina zilei la inceputul lunii iunie… am amanat acest moment deoarece… in urma discutiilor a reiesit necesitatea de a imparti manuscrisul in doua volume. Ca atare… Madalina noastra va fi autoarea primei ei serii de carti;
Madalina Orian
CLICK pe carti pentru detalii

 

7 –Desi, spre finalul lunii era programata lansarea Magazinului Scriitorului… amanm putin acest moment. Probabil ca, in luna august vei fi surprins de potentialul taramului in care vei pasi.

8 –In prima jumatate a lunii finalizam Editia 3 a programului-provocare „21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce poate apare in calea creativitatii tale. Editia 2 s-a finalizat cu multe, multe diplome si… cu un nou proiect nascut din energia grupului ce s-a format. Mai exact, majoritatea misiunilor indeplinite vor forma cartea cu titlul „Temerile scriitorului incepator”. Carte ce, va fi publicata pe cheltuiala editurii QUARTO si, va fi un instrument de lucru foarte valoros pentru orice scriitor care… intalneste obstacole. Majoritatea provocate de temeri adanc ascunse. Vom vedea ce proiect se va naste din energia editiei 3 a provocarii.

Datorita numarului mare de participanti la aceasta editie, a trebuit sa impartim totul in doua etape. Ambele etape vor fi finalizate pana la mijlocul lunii iulie.

9 – Iti pregatesc si cateva surprize.

 • Continui sa construiesc de zor domeniul AcademiaNonfiction.ro unde… vei gasi o  multime de cursuri si programe. Unele gratuite, altele nu. Dar, toate sunt construite pentru tine. Pentru a-ti face viata de scriitor mai usoara.
 • Lucrez… tot cu zor… la logistica si constructia editiei 2 a acestui challenge gigant „90 zile de inspiratie pentru scriitori”. La acest proiect se califica sa participe doar absolventii cursului „Cum sa scrii o carte de impact”. Este un proiect-provocare la care… se munceste pe branci… astfel incat la finalul celor 3 luni, cine se tine de treaba are deja scrisa cartea. Urmatoarea editie isi va deschide portile in vederea inscrierii in august si va incepe in luna septembrie. Fix de Luna Noua. Mai multe detalii vei primi in Programul lunii august.
 • Mai am cativa asi-surpriza in maneca dar ii voi scoate pe rand… in august.
Editura QUARTO
CLICK pe logo pentru a merge in site-ul Editurii QUARTO

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdata)… etc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii iulie pentru a decide, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

 

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici