Bine te-am regăsit! Atât eu cât și programul lunii iunie 2024! Daca nu ești abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primești lunar programul comunității noastre, direct in inbox-ul tău. Astfel, nu ratezi nici o acțiune pe care o organizăm și, care… îți poate face viața de scriitor mai ușoară.

Verifică, mai jos, programul lunii iunie 2024! Vei găsi detalii și surprize.

Reamintindu-ți că, acesta poate fi anul în care îți poți împlini visul de a deveni autor (sau, de ce nu… multiplu autor) de carte și că încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți oameni să reușească să își scrie cărtile…. iată

 

Programul lunii IULIE 2024

Programul lunii IULIE 2024 - Comunitatea Calea către Carte
Programul lunii IULIE 2024 – Comunitatea Calea către Carte

 

Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii iunie 2024

1 – In fiecare săptămână primești Newsletterul în care găsești:

 • ARTICOLUL săptămânii – ești deja obișnuit cu acest gen de articole prin care îți dezvălui secrete ce te transformă într-un scriitor eliberat de orice urmă de inhibiție. Articolele le găsești oricând în categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.
 • RECOMANDĂRILE săptămânii – programe, cursuri, evenimente organizate de mine sau de alți coachi, terapeuți și experți în diverse domenii de interes.
 • SURPRIZE, Reduceri și Cadouri pe care… dacă mă urmărești de ceva vreme… știi deja că ți le pregătesc cu regularitate. Nu doar în luna iulie 2024.

 

2 – Precum știi, Programul complex Calea către Carte este în plină desfășurare. Noua grupa de temerari angajați pe Calea către Cartea lor… lucrează, de zor, la misiunile aferente etapei de fundație a viitoarelor cărți.

Programul se desfășoară în Academia Nonfiction, platforma de studii în care comunitatea noastră găsește variate cursuri și programe ce fac viața de scriitor mult, mult mai ușoară.

Dacă ai pierdut edițiile anterioare… fă o programare pentru un Zoom cu mine, ca să vedem dacă este momentul potrivit pentru tine să te înscrii în vederea participării la ediția următoare. Care, începe în decembrie 2024.

 

3 – Pe 1 iulie 2024, începem o nouă lună de provocări scriitoricești. Mai exact SPRINTURI de scriere zilniceTimp de… încă… 31 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem.

Împreună. 

Vreme de 60 minute. 

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul! Dacă citești acest articol după 1.06, pentru luna iunie 2024, înscrierile s-au închis deja însă… te poți înscrie AICI pentru Programul SCRIITOR 366 (2024 este an bisect – deci, doar o dată la fiecare 4 ani ai ocazia să participi la acest program) aferent lunii IULIE. Nu lucrez cu grupe mari în acest program deci… avem o singură regulă la înscriere… PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT. Vino alături de mine în această provocare care-ți dezvoltă mușchii scrisului.

 

4 – Precum știi, la finalul lunii mai s-a terminat faza de trimitere a poveștilor pentru concursul ANTOLOGIA de J.A.D 3, organizat de Editura QUARTO. Juriul va anunța câștigătorii acestei ediții, pe data de 15 iulie.

Antologia de JAD – Jurnal de Armonie și Dezvoltare pe Planeta Albastră, are câte o temă în fiecare sezon al anului.

Deci, dacă nu ai participat la concursul de selecție pentru numărul ce va fi publicat la solstițiul de vară, poți să te înscrii la următorul concurs – aferent volumului 4 (găsești detaliile de participare pe site-ul Editurii QUARTO… AICI). 

 

Mimi Roșca
CLICK pe carte pentru detalii

5 – În 6 iulie, noua noastră autoare – Mimi Roșca – ne invită la evenimentul de lansare a cărții publicate în luna iunie.

Eveniment ce va avea loc la Cetatea Făgărașului, un loc absolut magnific.

Astfel, vei intra în legătură directă cu autoarea și îi vei putea pune… câte întrebări dorești.

Evident, despre carte și viața de scriitor… ce… a dat „naștere” cărții „Bucîți de Suflet” publicată la Editura QUARTO.

Poți deja achiziționa cartea de AICI.

 

6 – La ANTOLOGIA 365 pe CALEA către CARTE – volumul SPRINT și MARATON în Viața de Scriitor, itot în luna iulie, continuă faza de editare. Detaliile de publicare vor fi anunțate în timp util.

 

7 – Alte cărți sunt în fază de contractare sau de editare.

 1. O răsfățat-a Vieții – de Andreea E Dumitru
 2. Renașterea – Iadul și Raiul pe Pământ – de Ioana Mariș
 3. Școala Îngerilor. Angel „J” – de Adriana Yamane
 4. Copiii din Pădurea Zânelor – de Adriana Yamane
 5. Antologia de JAD – volumul 2 – autori multiplii
 6. Antologia de JAD – volumul 3 – autori multiplii
 7. Antologia 365 – autori multiplii
 8. Scrisori pentru Viitorul Autor – de Mirela Carmen Stancu (M.C. Simon)
 9. Books, Brand Business for Solopreneurs – de Mirela Carmen Stancu (cartea este scrisă în limba engleză – sub îndrumarea lui Brian Tracy și se află deja pe biroul său în vederea recenziei oficiale și a promovării intensive. Ulterior o vom publica și în limba română.
 10. The Book on Life Purpose – Another approach on how to use your passion for building a better world – by Mirela Carmen Stancu
 11. Vintage Writers in Action – by Mirela Carmen Stancu

Te vom ține la curent cu stadiul fiecărei cărți.

Antologia de JAD
CLICK pe carte pentru detalii.

 

8 – După dezbateri intense s-a hotărât ca Antologia de JAD – Jurnal de Armonie și Dezvoltare pe Planeta Albastră să aibă o lansare de tip Full Option – în luna noiembrie… lună în care va apărea, inclusiv, volumul 4. ca atare, întreaga serie va avea parte de o lansare ca-n povești. Atât online, cât și fizică.

Evident, te invit să vezi mai multe despre Antologia de JAD dând CLICK AICI.

 

9 – Podcastul CALEA către CARTE pe care-l găsești în toate platformele de specialitate internaționale își continuă activitatea și în această lună. Ca atare, te invit să audiezi/vizionezi (după preferințe)

 

10 – Te invit să te abonezi și la canalul meu din Youtube. Evident, găsești materiale construite pe tema vieții de scriitor.

Abonare la Youtube
CLICK pe buton pentru abonare la canalul meu din Youtube!

 

11 – Te astept cu drag in Academia Nonfiction unde găsești cursuri și programe atât interactive cât și de tip self-study. Tot aici gasesti si cursurile gratuite. Și, evident, ne găsești în zona de COMUNITATE unde… poți interacționa cu colegii tăi. În plus, mă poți întreba orice despre scrierea cărților și despre scriere la modul general. Iar eu îți voi răspunde… crede-mă… puține sunt întrebările la care să nu știu răspunsul pe loc.

 

12 – În iulie 2024, seria de webinarii și traininguri gratuite continuă!!! Dacă ești abonat la newsletterul meu, poți să te relaxezi. Vei primi pe email toate detaliile necesare.

 

13 – Și, nu în ultimul rând, la 1 iulie, am deschis OFICIAL înscrierile… pentru „Întâlnire cu Muza” –  RETREAT pentru Scriitori. 

Retreatul va avea loc în perioada 19-22 septembrie 2024, într-o locație de vis, în apropierea Castelului Bran.

retreat pentru scriitori calea catre carte
retreat pentru scriitori calea catre carte

DĂ CLICK AICI și hai să vedem dacă RETREATUL pentru SCRIITORI este pentru tine. Locurile sunt limitate la 15 și doar membrii ai comunității noastre pot participa.

***

Și… evident… ar mai fi câteva proiecte ce sunt deja în derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdată)… etc, etc.

Te invit să citești și să recitești programul lunii Iulie pentru a decide, din timp, la care proiect dorești să participi. Cu scopul de a-ți planifica și construi viitorul vieții tale de scriitor.

Ca un PRO.

Și, până atunci, mult succes, spor și inspirație îți doresc!!!

 

PS: Dacă vrei să primești direct în inbox articole de același tip… ABONEAZĂ-TE la newsletter (dacă nu ai făcut-o… încă). Cu siguranță, vei fi încântat de lumea pe care-o vei descoperi.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici