Bine te-am regasit! Atat eu cat si programul lunii iunie.

Reamintindu-ti ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor si ca incerc sa fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi scrie cartile…. iata

Programul lunii Iunie 2021

Programul lunii Iunie 2021
Programul lunii Iunie 2021

 

1 – In fiecare zi de Miercuri vei primi ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

2 – In fiecare zi de Sambata vei primi RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

3 – Precum stii deja, in luna mai am lucrat intens la „Intalnire cu Muza„, audiobook-ul-suport pentru challenge-ul „21 zile de exercitii creative pentru scriitori” a carei editie 3 este deja in plina desfasurare. Ei bine, spre finalul acestei luni este programata si lansarea oficiala a audiobook-ului deci… il vei putea achizitiona din shop, separat de oricare alt program.

4 – In data de 18 iunie, Editia 11 a cursului de carte nonfiction, ajunge la ultimul modul. Dupa care, diplomele vor pleca spre toti scriitorii ce au participat la aceasta editie. Probabil, in iulie vom purcede la drum cu o noua serie de cursanti.

5 – Pe tot parcursul lunii te asteptam cu drag in magazinul editurii QUARTO, unde… gasesti urmatoarele titluri de carte:

   • Feng Shui for Writers, autor M.C. Simon, colectia: Carti in limba engleza. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.
   • How to Reach Your Writing Goals like a Pro, autor M.C. Simon, colectia: Carti in limba engleza. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.
   • ApiHerbal DACICA, autor Camelia Lovin. Mai multe detalii gasesti pe site-ul Editurii QUARTO. Link direct.
Feng Shui for Writers
CLICK pe carte pentru detalii
How to reach your writing goals
CLICK pe carte pentru detalii
ApiHerbal Dacica
CLICK pe carte pentru detalii

 

6 – Spre finalul lunii am programat lansarea Magazinului Scriitorului. Vei fi surprins de potentialul taramului in care vei pasi.

7 – In data de 11 Iunie incepe Editia 3 a programului-provocare „21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce poate apare in calea creativitatii tale. Editia 2 s-a finalizat cu multe, multe diplome si… cu un nou proiect nascut din energia grupului ce s-a format. Mai exact, majoritatea misiunilor indeplinite vor forma cartea cu titlul „Temerile scriitorului incepator”. Carte ce, va fi publicata pe cheltuiala editurii QUARTO si, va fi un instrument de lucru foarte valoros pentru orice scriitor care… intalneste obstacole. Majoritatea provocate de temeri adanc ascunse. Vom vedea ce proiect se va naste din energia editiei 3 a provocarii.

8 – Iti pregatesc si cateva surprize.

 • Continui sa construiesc de zor domeniul AcademiaNonfiction.ro unde… vei gasi o  multime de cursuri si programe. Unele gratuite, altele nu. Dar, toate sunt construite pentru tine. Pentru a-ti face viata de scriitor mai usoara.
 • Suntem pe ultima suta de metri in procesul de publicare a cartii cu titlul De la copilul meu, la copilul din mine a carei autoare, Madalina Orian, este… deasemenea… absolventa a editiei 5 a cursului „Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii „90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita. Desi, cartea era programata sa vada lumina zilei la inceputul lunii… am amanat acest moment deoarece… in urma discutiilor a reiesit necesitatea de a imparti manuscrisul in doua volume. Ca atare… Madalina noastra va fi autoarea primei ei serii de carti;
 • Lucrez… tot cu zor… la logistica si constructia editiei 2 a acestui challenge gigant „90 zile de inspiratie pentru scriitori”. La acest proiect se califica sa participe doar absolventii cursului „Cum sa scrii o carte de impact”. Este un proiect-provocare la care… se munceste pe branci… astfel incat la finalul celor 3 luni, cine se tine de treaba are deja scrisa cartea. Urmatoarea editie va fi lansata in data de 2 iulie. Mai multe detalii vei primi in Programul lunii iulie.
 • Mai am cativa asi-surpriza in maneca dar ii voi scoate pe rand… in iulie.
Editura QUARTO
CLICK pe logo pentru a merge in site-ul Editurii QUARTO

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdata)… etc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii iunie pentru a decide, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

 

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici