Bine te-am regăsit! Atât eu cât și programul lunii martie 2024! Daca nu ești abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primești lunar programul comunității noastre, direct in inbox-ul tau. Astfel, nu ratezi nici o acțiune pe care o organizăm și care… îți poate face viața de scriitor mai ușoară.

Verifică, mai jos, programul lunii martie 2024! Vei găsi detalii și surprize. Precum… lansări de carte și detalii referitoare la RETREATUL pentru Scriitori pe care-l vom ține în acest an la munte… înconjurați de minunății peisagistice și… portaluri energetice.

Deasemenea, dacă vrei să participi activ la activitățile noastre, te invit să intri în grupul din Facebook Comunitatea CALEA către CARTE. Aici ținem trainingurile gratuite, aici poți să îți cunoști colegii pasionați de scris și cărți.

Reamintindu-ți că, acesta poate fi anul în care îți poți împlini visul de a deveni autor (sau, de ce nu… multiplu autor) de carte și că încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți oameni să reușească să își scrie cărtile…. iată

Programul lunii MARTIE 2024

Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii martie 2024
Cu ce se ocupă scriitorii în Comunitatea Calea către Carte? Programul lunii martie 2024

 

1 – In fiecare săptămână primești Newsletterul în care găsești:

 • ARTICOLUL săptămânii – ești deja obișnuit cu acest gen de articole prin care îți dezvălui secrete ce te transformă într-un scriitor eliberat de orice urmă de inhibiție. Articolele le găsești oricând în categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.
 • RECOMANDĂRILE săptămânii – programe, cursuri, evenimente organizate de mine sau de alți coachi, terapeuți și experți în diverse domenii de interes.
 • SURPRIZE, Reduceri și Cadouri pe care… dacă mă urmărești de ceva vreme… știi deja că ți le pregătesc cu regularitate. Nu doar în luna februarie 2024.

 

2 – Precum știi, Programul complex Calea către Carte a început iar. Grupă de temerari angajați pe Calea către Cartea lor… se apropie de mijlocul etapei efective de scriere a viitoarelor cărți.

Programul se desfășoară în Academia Nonfiction, platforma de studii în care comunitatea noastră găsește variate cursuri și programe ce fac viața de scriitor mult, mult mai ușoară.

 

3 – Pe 1 martie 2024, am început o nouă lună de provocări scriitoricești. Mai exact SPRINTURI de scriere zilniceTimp de… încă… 31 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem. Împreună. Vreme de 60 minute. 

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul! Pentru luna martie, înscrierile s-au închis deja însă… te poți înscrie AICI pentru Programul SCRIITOR 366 (2024 este an bisect – deci, doar o dată la fiecare 4 ani ai ocazia să participi la acest program) aferent lunii aprilie. Nu lucrez cu grupe mari în acest program deci… avem o singură regulă la înscriere… PRIMUL VENIT – PRIMUL SERVIT. Vino alături de mine în această provocare care-ți dezvoltă mușchii scrisului.

 

4 – Precum știi, la finalul lunii ianuarie s-au terminat dezbaterile în legătură cu câștigătorii concursului ANTOLOGIA de J.A.D, organizat de Editura QUARTO. Autorii câștigători au fost anunțați oficial în ziua de 1 februarie 2024. Dacă ai ratat anunțul… găsești pe pagina editurii lista cu câștigătorii acesti ediții.

Antologia de JAD – Jurnal de Armonie și Dezvoltare pe Planeta Albastră, are câte o temă în fiecare sezon al anului.

Deci, dacă nu ai participat la concursul de selecție pentru numărul ce va fi publicat la echinocțiul de primăvară, poți deja să te înscrii la următorul concurs. Am deschis deja porțile… poți trimite poveștile tale până în ziua de 31 martie.

Iulia Ivan - How to thrive like a leader woman
CLICK pe carte pentru detalii

 

5 – Tot în martie autoarea Iulia Ivan, absolventă a Programului Calea către Carte, a publicat prima ei carte.

Cartea este scrisă în limba engleză și te invit să citești detaliile pe site-ul Editurii QUARTO.

Poți deja achiziționa cartea de AICI.

 

6 – Cu o mică întârziere față de planurile inițiale… ce să faci, „life happens”… de fapt e de bine!… s-au reîntors colegi vechi și ni se alătură în antologie… tot în luna martie 2024, participanții la Programul SPRINT 365 (care s-a încheiat în 31 decembrie 2023) vor finaliza textele ce vor apărea în ANTOLOGIA CALEA către CARTE – volumul SPRINT și MARATON în Viața de Scriitor. Detaliile de publicare vor fi anunțate în luna aprilie. Cel târziu, luna mai.

 

7 – Alte cărți sunt în fază de contractare sau de editare.

 1. Școala Îngerilor. Angel „J” – de Adriana Yamane
 2. Copiii din Pădurea Zânelor – de Adriana Yamane
 3. Bucăți de Suflet – de Maria Roșca
 4. Femeie și Mamă între două Veacuri – de Maria Salvan
 5. Antologia de JAD – volumul 1 – autori multiplii
 6. Antologia 365 – autori multiplii
 7. Scrisori pentru Viitorul Autor – de Mirela Carmen Stancu (M.C. Simon)
 8. Books, Brand Business for Solopreneurs – de Mirela Carmen Stancu
 9. The Book on Life Purpose – Another approach on how to use your passion for building a better world – by Mirela Carmen Stancu

Te vom ține la curent cu stadiul fiecărei cărți.

Curând vom redeschide porțile pentru precomenzi pentru Antologia de JAD – volumul 1.

 

8 – Mult așteptata carte „Yoga pentru față”, a cărei autoare este Alexandra Vasilache, ne face să mai așteptăm puțin. Că… deh… așa este cu femeile. Întârzie câteodată la întâlnire. Motivul… machiajul… hehehe, în cazul nostru, coperta. Avem dezbateri „furtunoase” referitoare la viitoarea copertă a cărții.

 

9 – În martie 2024, Podcastul CALEA către CARTE pe care-l găsești în toate platformele de specialitate internaționale continuă vacanța. Motivul… pur și simplu nu fac față sarcinilor și proiectelor care sunt în derulare. Vom anunța în timp util când revenim online.

 

10 – Te invit să te abonezi și la canalul meu din Youtube. În viitorul… nu foarte îndepărtat… îți voi face și câteva surprize video. Evident, pe tema vieții de scriitor.

Abonare la Youtube
CLICK pe buton pentru abonare la canalul meu din Youtube!

 

11 – Te astept cu drag in Academia Nonfiction unde găsești cursuri și programe atât interactive cât și de tip self-study. Tot aici gasesti si cursurile gratuite. Și, evident, ne găsești în zona de COMUNITATE unde… poți interacționa cu colegii tăi. În plus, mă poți întreba orice despre scrierea cărților și despre scriere la modul general. Iar eu îți voi răspunde… crede-mă… puține sunt întrebările la care să nu știu răspunsul pe loc.

 

12 – În martie 2024, seria de webinarii gratuite nu are nici un eveniment dar dacă ești deja abonat la email și… citești newsletterele ce-ți trimit… categoric, nu ai cum să ratezi anunțurile în vederea participării.

Se pare că, în acest an, sunt preferate întâlnirile cu frecvență lunară, ținute în Zoom – cu participarea live a membrilor comunității. Deasemenea, pentru 2024 vom organiza mai multe traininguri de 7 sau 5 zile, în detrimentul celor de 12 zile care…ne solicită cam mult. Pe toți.

 

13 – Și, nu în ultimul rând, în martie 2024 vei primi… MAREA VESTE despre SURPRIZA secolului!!! Pentru prima oară în istoria Comunității Calea către Carte organizăm… un RETREAT pentru Scriitori. La munte.
Retreatul va avea loc în perioada 18-22 septembrie 2024, într-o locație de vis în apropierea Castelului Bran.

Lucrez de zor la detaliile agendei. Voi reveni cu detalii despre variantele de înscriere. dacă îți surâde ideea de acum… nu aștepta.

Trimite-mi un email și hai să vedem dacă retreatul este pentru tine. Locurile sunt limitate și se ocupă după regula… primul venit, primul servit. Evident, va trebui să ne și potrivim… în energie și valori. Doar 20 de participanți va avea această ediție.

***

Și… evident… ar mai fi câteva proiecte ce sunt deja în derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdată)… etc, etc.

Te invit să citești și să recitești programul lunii martie pentru a decide, din timp, la care proiect dorești să participi. Cu scopul de a-ți planifica și construi viitorul vieții tale de scriitor.

Ca un PRO.

Și, până atunci, mult succes, spor și inspirație îți doresc!!!

 

PS: Dacă vrei să primești direct în inbox articole de același tip… ABONEAZĂ-TE la newsletter (dacă nu ai făcut-o… încă). Cu siguranță, vei fi încântat de lumea pe care-o vei descoperi.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici