Tot din categoria “ultimele stiri”… din Academia Nonfiction. Pregatesc cu temeinicie Programul “90 zile pentru cartea ta”, program ce incepe… in fiecare an… in toamna. Ca scolile, dealtfel.

Precum stii, la acest program se califica sa participe doar persoanele care au deja gandita structura cartii pe care doresc s-o scrie in cadrul programului.

Pentru ca… daca ma cunosti deja… stii ca pun mare accent pe planificarea si structurarea cartii inainte de a te apuca de scrierea propriu zisa.

90 Zile pentru Cartea ta
90 Zile pentru Cartea ta

Si, fac asta deoarece experienta m-a invatat ca ceea ce este gandit cu temeinicie, se transforma ulterior intr-o carte de impact.

Auzeam zilele trecute pe cineva spunand ca… citez… “oricine poate sa scrie o carte”.

Trec dincolo polemica ce s-ar putea isca dintr-o asemenea afirmatie si nu am de gand s-o contrazic. Insa… voi sustine intotdeauna… chiar daca oricine poate sa scrie o carte… nu oricine stie cum sa scrie o carte de impact. Cu alte cuvinte, o carte care sa poata schimba vietile cititorilor.

Si, cu toata siguranta spun ca… oricine a absolvit cursurile mele este capabil si stie cum sa scrie aceasta carte. Cand o scrie… este doar o chestiune de prioritati.

Ca atare, daca doresti ca pana la finalul anului sa iti tii in maini cartea… te invit sa programezi un call de claritate si strategie, de 30 minute, cu mine.


Este gratuit, stiai asta, nu-i asa?

Vei vedea ce ai de facut, cum, cand si… mai ales… cum te poti folosi de experienta mea.

Fie ca iti doresti studiu individual, interactiune de grup sau sesiuni de coaching 1 la 1.

Programeaza o intalnire
Si acum… dragii mosului – vorba romanului… ma opresc aici cu raportul. As mai avea cateva de povestit…

(ca de exemplu… stiai ca m-am apucat sa fac filmari live “shorts” pe Youtube?)

…insa… nu au intrat zilele in sac.

 

Pana data viitoare…

Spor si Inspiratie sa ai!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici