Și, iată că ajungem la secțiunea în care îți dezvălui cu ce m-am ocupat pe parcursul săptămânii ce se încheie. (Anunț important – schimbare oră Sprint de scriere)

Ei bine… m-am ocupat cu destule.

Printre care:

  • Proiectul-program 365 Zile Sprint de Scriere. Bănuiesc că deja știi despre ce este vorba. Avem înscriși la toate cele 3 variante ale programului.
    • varianta lunară (sprinturi zilnice)
    • varianta anuală (sprinturi zilnice)
    • varianta bilunară (aceasta este gratuită)
  • Următoarea întâlnire pentru varianta bilunară are loc vineri 20 ianuarie. ANUNȚ IMPORTANT: De câteva zile am stabilit cu participanții la varianta zilnică să ne întâlnim pentru discuții cu jumătate de oră înainte, urmând ca la ora 22:00 să intrăm în sprintul de scriere. Ca atare, dacă vrei să vezi cu ce aspecte ale vieții de scriitor se confruntă colegii tăi sau dacă ai întrebări, te aștept la ora 21:30. Profită! Primești GRATUIT consultanță. Dacă, în schimb, dorești să participi strict la sprint, intră la ora 22:00. Ne vei găsi deja scriind. Fiecare la cartea/articolul său.
  • Înscrierile pentru varianta zilnică a programului „365 Sprinturi de Scriere” sunt închise. Au mai rămas locuri doar la varianta lunară a programului și la cea bilunară. Dacă vrei să te auto provoci să scrii minim o oră timp de 30 zile, varianta care ți se potrivește este cea lunară. Vom începe la fiecare 1 ale lunii un astfel de challenge. Fii cu ochii pe email deoarece vom da drumul, cât de curând, înscrierilor pentru februarie. Sau… trimite-mi un mesaj pentru a te avea în vedere pentru perioada ta favorită.
  • Poți comunica cu colegii tăi în grupul destinat acestui program. Link direct AICI.

Evident, nu ești obligat să ieși din faza de „plângere” continuă că… nu ai timp să scrii. Sprinturile acestea au scopul să îți demonstreze că… la 22:00 în fiecare zi… tu chiar ai timp să scrii. Important este să îți clarifici dacă… TU chiar vrei să scrii o carte?

 

Să-ți fie cu folos și te invităm să ni te alături în noua comunitate de scriitori.

***

SPRINT DE SCRIERE 365 zile
Amintire din ziua 10 a programului SPRINT DE SCRIERE 365 zile.

COMUNITATE de Scriitori în Academia Nonfiction.

Te invit să vizitezi platforma, să te acomodezi cu zona de comunitate, să pui întrebări, să comentezi, să împărtășești cu noi tot ce ține de viața ta de scriitor.

Eu voi fi pe recepție așa că… ești pe mâini bune.

***

P.S.: Dacă nu ești încă abonat la email, poți s-o faci dând click pe butonul de mai jos.

De ce ai face-o?

Apăi… dacă ești pasionat de scris sau ai o afacere pe care dorești s-o scalezi prin publicarea unei cărți… nu vei regreta. Nu tot ce trimit pe email (recomandări, articole, programe, cursuri, oferte speciale și câte și mai câte) apare și-n site sau pe rețelele sociale.

Cu alte cuvinte, abonații la newsletter sunt privilegiați.

Și… este normal să fie așa. Mi-au acordat toată încrederea. Așa cum… și tu faci dacă apeși pe buton și treci la următorul pas.

Vreau și eu!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici