Ne cunoastem deja de ceva vreme. Ca atare, un subiect de genul “Vrei sa scrii (si sa publici) cartea ta sau… vrei sa pierzi timpul visand?” nu te va soca.

Cu siguranta, nu trebuie sa-ti mai explic de ce am ales o cariera de expert in scrierea si publicarea cartilor in Romania. Stii deja ca o fac cu mare drag.

Pe scurt, ghidez oamenii ca tine, pas cu pas, pe parcursul intregului proces de scriere si publicare a unei carti ce are scopul de a-ti creste vizibilitatea, credibilitatea si, evident, de a-ti consolida brandul.

Astazi, mi-am propus sa iti dezvalui 3 dintre cele mai importante motive pentru care… TU… ar trebui sa scrii o carte.

Evident… nonfiction.

Si mai evident… de impact.

In plus, vreau sa ma asigur ca iei o decizie in deplina cunostinta de cauza. Cu alte cuvinte… vrei sa scrii (si sa publici) cartea ta SAU… vrei sa pierzi si mai mult timp visand ca intr-o zi o vei face.

Adevarul este ca… scrierea unei carti nu este pentru toata lumea.

Cunosc multi oameni interesati sa scrie o carte. Majoritatea sunt atrasi de dorinta de a experimenta gloria de a fi un autor publicat dar… nu ajung mai departe de stadiul de vis deoarece nu isi dau seama si nu inteleg cu adevarat de ce este atat de improtant sa scrie si sa publice cartea.

Facand o analiza a cauzelor pentru care majoritatea clientilor mei au pornit pe calea catre cartea lor, am extras…

Vrei sa pierzi timpul visand SAU… vrei sa scrii o carte?

Cele mai importante 3 motive pentru care vrei sa scrii o carte.

Si, evident, sa o publici.

 

  1. Reusesti sa faci sa ajunga mesajul tau la mai multi oameni decat ai putea-o face in sesiuni de lucru 1 la 1, de grup sau angajamente de public speaking.
  2. Dupa publicarea unei carti vei incepe sa observi ca vin spre tine oportunitati de business, inclusiv clienti, interviuri media si propuneri de public speaking.
  3. Vei ajunge, cu timpul, sa obtii venituri pasive din vanzarea cartilor publicate. Subliniez… cu timpul… deoarece, contrar opiniei publice, veniturile din vanzarea cartilor apar dupa o perioada de timp, nu imediat.

Bineinteles ca, mai sunt si alte motive, dar… acestea sunt cele mai importante. Foarte importante.

Tu… cu care rezonezi? Scrie-mi despre motivele pentru care tu visezi sa scrii o carte.

Si, daca esti hotarat sa iesi din zona visarii si sa treci in cea a actiunii… te invit sa programezi un call gratuit cu mine. Te ajut in 30 minute sa clarifici mai multe aspecte decat ai reusi singur in cativa ani.

Stiu… suna pompos, nu-i asa?

Si, totusi… acesta este adevarul.

 

Mi-am propus sa te ajut sa obtii claritate maxima in legatura cu motivele ce stau la baza dorintei tale de a deveni autor. Nu are nici un rost sa mai pierzi timpul cu dorinte si motive superficiale. Daca sapi suficient de adanc si iti dai seama care sunt adevaratele tale motive… vei sparge toate barierele ce stau intre tine si cartea ta.

Poate ca… la finalul zilei iti vei da seama ca scrierea unei carti nu este pentru tine. Este ok si asa.

DAR… daca, intr-adevar, calea catre cartea ta duce lipsa doar de claritate… daca vrei sa scrii o carte cu adevarat… EU sunt AICI, pentru TINE.

Ca atare, te invit sa imi spui…

  • Care este DE CE-ul tau?
  • De ce iti doresti sa folosesti o carte pentru a-ti creste vizibilitatea in nisa ta?
  • DE CE ti-ai dori sa publici o carte?

Astept cu drag si nerabdare raspunsul tau.

 

Toate episoadele de Podcast:


Linkurile mentionate in interviu:

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici