Salut! Sunt Mirela Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe Calea către Cartea TA.

Mirela Carmen Stancu Podcast Calea către Carte

Despre Mine

Ajut antreprenorii și soloprenorii să-și consolideze brandul și să fie recunoscuți ca experți prin SCRIEREA și PUBLICAREA unei CĂRȚI DE IMPACT, fără să mai simtă frustrare și fără să se piardă în proces.

Scriem Cărți Transformaționale. Împreună.

Salut! Sunt Mirela Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe Calea către Cartea TA.

Ajut, în general, oamenii foarte ocupați să își facă vocea cunoscută prin Puterea Cuvantului scris.

Scriitor, autor și traducător de cărți, COACH pentru autori, TRAINER de Scriere Transformațională, project-manager, content marketing strategist, MENTOR autorizat Legea Atracției, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.

Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumătate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotărat că a sosit clipa să demisionez din inginerie (chiar așa… vreme de aproape 30 ani am purtat, cu pasiune, această „pălărie”) și… în mod oficial… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.

Îmi place să spun despre mine că… sunt un Inginer pe care Iubirea l-a transformat în Scriitor.

În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri.
Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

După 6 cărți publicate, două dintre ele ocupând poziția de „best seller” timp de mai multe săptămâni în Amazon, alte 3 cărți scrise ce așteaptă cuminți să fie publicate, multiple concursuri de scris câștigate (atât în limba engleză cât și în minunata noastra limbă românească)  și aproape 20 cărți non-fiction scrise în regim de ghost writing pentru coaches din US si UK în diverse domenii, in special de dezvoltare personala, am decis că a sosit momentul să împart CU TINE toată această experiență. 

Cuvintele mele te pot inspira pe CALEA către CARTE dar… numai Acțiunea TA produce schimbarea!

Te invit să descoperi toate programele și cursurile pe care le-am pregătit pentru tine. Unele sunt GRATUITE, altele nu. Dar… toate sunt pregătite cu drag si au scopul de a-ți face mai ușoară viața de scriitor.

„Spune-mi și voi uita. Învață-mă și-mi voi aminti. Implică-mă și voi învăța.”

~ Benjamin Franklin

Departe de mine să cred în scheme de genul „îmbogățește-te peste noapte” și… categoric… la fel de departe este și credinta că, într-un mod similar, poți deveni un scriitor de succes, care să producă un impact evident asupra cititorului. Cu alte cuvinte peste noapte.
Mai degraba, este adânc implementată în mine… ideea că totul poate fi obținut doar prin muncă susținută, doar prin pasiune și doar având la bază dorința de a aduce valoare în viața cititorului.

Ca atare, tot ce scriu pentru tine, toate cursurile pe care le susțin, sunt construite astfel încât să te ajute să transmiți cititorului mesajul tău…mesaj ce îi poate schimba viața în bine… iar ție, îți poate asigura o viață de scriitor cât mai relaxată. Întocmai cum, întotdeauna am visat să am dar, de-abia după jumătate de secol petrecut pe frumoasa noastră Planeta Albastră am reușit s-o clădesc pe o fundație solidă.

Evident că, nu pot și nici nu îți ofer vreo garanție cu privire la capacitatea ta de a obține rezultatele scontate, de a-ți construi cu perseverență viitorul.

Dar… pot să-ți garantez că toate informațiile pe care le aștern în cuvinte pentru tine… sunt rodul a zeci de ani de studii în diverse domenii. Care mai de care mai alambicat și secretizat.

Până la urmă, este nevoie de pasiune și de muncă grea pentru a reuși. Nu doar în viața unui scriitor ci în orice domeniu al vieții ai alege să dezvolți un proiect.

Subliniind, încă o dată, că rezultatele pe care le obții în viața ta de scriitor depind de efortul și resursele pe care dorești să le alociîntregului proces… pot doar să-ți promit că îți voi oferi un conținut excelent (da, chiar așa, zic eu cu „modestie”, îți voi arăta direcția atunci când te afli într-o răscruce de drumuri și-ți voi dezvălui strategii de deblocare și propulsare… pe care, nu mulți scriitori le cunosc (darmite să le aplice).

Ca atare… știind că ești pe mâini bune… te invit să vizitezi zona pe care am numit-o „Alchimia Scrisului„.

Alchimia Scrisului Nonfiction

pentru antreprenori, soloprenori, coachi, terapeuți și pentru oricine dorește să-și consolideze brandul devenind autor de carte. Și… nu orice fel de carte ci… una de impact.

Aceasta sunt eu… Mirela Carmen Stancu, COACH pentru Autori, TRAINER de Scriere Transformațională și MENTOR în Alchimia Scrisului de Impact… omul care a pierdut muuuulți ani încercând să reinventeze roata „scrierii și publicării unei cărți” de una singură. Fără să se lase ținută de mână.

Sunt omul care… de-abia după ce am parcurs studii intense, după ce mi-am bătut capul cu fel de fel de incertitudini și temeri scriitoricești… și-a dat seama că… altfel s-ar fi scris istoria dacă aș fi avut alături pe cineva care să mă țină de mână.

Iar… exact asta vreau eu să-ți ofer.

Aici și Acum.

Te țin de mână… pentru ca tu să intri în posesia tainelor de care ai nevoie pentru a finaliza unul dintre cele mai IMPORTANTE proiecte din viața ta.

CARTEA TA.

Din inima ta.

Carte pe care… vrei s-o împărtășești semenilor tăi.

Chiar contează pentru mine să îți termini cartea. Face parte din misiunea mea de viață.

Asta deoarece… cred și știu cu siguranță că… lumea ar fi mai bună dacă ar cunoaște povestea ta.

Lecțiile tale de viață.

Concluziile la care ai ajuns.

o întâlnire 1 la 1 cu mine