Mirela Carmen Stancu Podcast Calea către Carte

Resurse pentru Scriitori și Autori

Ajut antreprenorii, coachii și terapeuții să-și consolideze brandul și să fie recunoscuți ca experți prin SCRIEREA și PUBLICAREA unei CĂRȚI nonfiction DE IMPACT, fără să mai simtă frustrare și fără să se piardă în proces.

Salut! Sunt Mirela Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe Calea către Carte.

Te ajut să scrii, să editezi, să tehnoredactezi și să publici prima ta carte.
Și a doua. Și… a câta mai dorești.

Fără să-ți pierzi motivația, încrederea și inspirația pe parcurs sau să te simți pierdut în proces.

Minicurs

Învață cum să Scrii Prima TA Carte, când nu ai încredere în tine

Ghid de lucru

Scrie o Poveste Personală – Descătușează scriitorul din tine

Workbook

17 Întrebări salvatoare, înainte de a începe să Scrii o Carte

Minicurs

Cele 5 secrete ale scriitorului de carte nonfiction

Mirela Carmen Stancu

Scriitor, autor și traducător de cărți, COACH pentru autori TRAINER de Scriere Transformațională, project-manager, content marketing strategist, MENTOR autorizat Legea Atracției, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție… acestea sunt doar câteva cuvinte prin care mă descriu… pentru tine.

Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumatate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotarat că a sosit clipa să demisionez din inginerie (chiar așa… vreme de aproape 30 ani am purtat, cu pasiune, această „pălărie”) și… „în mod oficial”… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.

În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, nu am mai stat mult pe gânduri. Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

o întâlnire 1 la 1 cu mine