Mirela Carmen Non-Fiction Writing and Book Coach

Ajut antreprenorii, coachii și, în general, oamenii foarte ocupați să își facă vocea cunoscută prin Puterea Cuvantului scris.

Scriem Cărți. Rescriem Vieți. Împreună.

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA.

Scriitor, autor, traducător de cărți, Book & Life Coach, project-manager, content marketing strategist, content writer, îndrăgostită de joaca cu energiile, veșnică studentă în căutarea Adevărului Suprem, extrem de mândră mamă și adorată soție si… începand din 2020, Director al Editurii Quarto… sunt doar câteva cuvinte despre mine.

Pasionată de găsirea semnificației vieții, după jumătate de secol petrecut pe Planeta Albastră, am hotărât că a sosit clipa ca… “în mod oficial”… să dăruiesc semenilor mei din prea plinul informațiilor pe care am avut șansa să le accesez până acum.

În clipa în care am înțeles că adevărata putere de a schimba lumea, de a o face mai bună, stă DOAR în mâinile scriitorilor, prin puterea cuvintelor și a intențiilor din spatele acestora, nu am mai stat mult pe gânduri. 

Drept rezultat, mi-am făcut un scop în viață de a ajuta pe oricine dorește să devină scriitor și autor de carte deoarece, cred cu tărie că, lumea strălucește mai tare atunci când… scriitorii scriu.

După 2 cărți publicate în limba engleză, ambele ocupând poziția de “best seller” timp de mai multe săptămâni în Amazon si Barnes&Noble, 6 cărți publicate în limba română, alte 4 cărți scrise ce așteaptă cumințele publicarea și peste 20 cărți non-fiction scrise în regim de ghost writing pentru coaches din US si UK în diverse domenii, in special de dezvoltare personala si spiritualitate…

Am decis că a sosit momentul să împart CU TINE toată această experiență. Te invit sa descoperi toate produsele pe care le-am pregatuit pentru tine. Unele sunt GRATUITE, altele nu. Dar… toate sunt pregatite cu drag si au scopul de a-ti face mai usoara viata de scriitor.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar... numai Actiunea produce schimbarea!

"Spune-mi si voi uita. Invata-ma si-mi voi aminti. Implica-ma si voi invata."
~ Benjamin Franklin

Departe de mine să cred în scheme de genul „îmbogățește-te peste noapte” și… categoric… la fel de departe este și credinta că, într-un mod similar, poți deveni un scriitor de succes, care să producă un impact evident asupra cititorului. Cu alte cuvinte peste noapte.
Mai degraba, este adânc implementată în mine… ideea că totul poate fi obținut doar prin muncă susținută, doar prin pasiune și doar având la bază dorința de a aduce valoare în viața cititorului.

Ca atare, tot ce scriu pentru tine, toate cursurile pe care le susțin, sunt construite astfel încât să te ajute să transmiți cititorului mesajul tău…mesaj ce îi poate schimba viața în bine… iar ție, îți poate asigura o viață de scriitor cât mai relaxată. Întocmai cum, întotdeauna am visat să am dar, de-abia după jumătate de secol petrecut pe frumoasa noastră Planeta Albastră am reușit s-o clădesc pe o fundație solidă.

Evident că, nu pot și nici nu îți ofer vreo garanție cu privire la capacitatea ta de a obține rezultatele scontate, de a-ți construi cu perseverență viitorul.

Dar… pot să-ți garantez că toate informațiile pe care le aștern în cuvinte pentru tine… sunt rodul a zeci de ani de studii în diverse domenii. Care mai de care mai alambicat și secretizat.

Până la urmă, este nevoie de pasiune și de muncă grea pentru a reuși. Nu doar în viața unui scriitor ci în orice domeniu al vieții ai alege să dezvolți un proiect.

Subliniind, încă o dată, că rezultatele pe care le obții în viața ta de scriitor depind de efortul și resursele pe care dorești să le alociîntregului proces… pot doar să-ți promit că îți voi oferi un conținut excelent (da, chiar așa, zic eu cu „modestie” 🙂 ), îți voi arăta direcția atunci când te afli într-o răscruce de drumuri și-ți voi dezvălui strategii de deblocare și propulsare… pe care, nu mulți scriitori le cunosc (darmite să le aplice).

Ca atare… știind că ești pe mâini bune… te invit să vizitezi zona pe care am numit-o „Alchimia Scrisului„.

Învață cum să Scrii Prima TA Carte când nu ai Timp și nici încredere în tine.
Află cum să depășești toate obstacolele și să anihilezi temerile ce îți blochează Calea către Prima TA Carte.

Alchimia Scrisului Nonfiction
pentru antreprenori, soloprenori, coachi, terapeuți și pentru oricine dorește să-și consolideze brandul devenind autor de carte. Și... nu orice fel de carte ci... una de impact.

Programează

o întâlnire 1 la 1 cu mine

CARTILE MELE

Da CLICK pe fiecare carte pentru detalii

La finalul zilei, viața ta este rezultatul alegerilor pe care le-ai făcut.
Care este alegerea pe care o faci astăzi pentru Cartea din inima ta?

Adresa

Mentor, Ohio, USA

Email

mc@writerspayitforward.com

Address

Bucuresti, Romania, EU

Email

contact@mirelacarmen.ro