Prima oara aici?

Salut! Sunt Mirela-Carmen si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile… nu uita sa te abonezi la newsletter! Multi dintre cititorii mei prefera sa-si extraga informatiile… absolut gratuit si in ritmul propriu… din articolele pe care le public cu o frecventa bisaptamanala.

Daca doresti sa descoperi Tainele Vietii de Scriitor, te invit sa vizitezi Platforma de cursuri Academia Nonfiction pe care am cladit-o special pentru tine.

Daca esti antreprenor, coach, terapeut, scriitor, autor aspirant sau chiar autor publicat si doresti sa afli cum sa-ti organizezi activitatea astfel incat viata de scriitor sa devina relaxanta, productiva si sa atingi cotele maxime ale creativitatii, te invit sa vizitezi SHOP-ul.

Daca doresti sa patrunzi mai adanc tainele scrierii  si promovarii online a unei carti NONFICTION, dar nu doresti sa participi la un curs organizat cu grupe de scriitori, poti apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Programeaza o intalnire cu mine si vei capata mai mult decat simple sfaturi. Vom stabili impreuna strategia pe care sa o aplici astfel incat, la final, sa iti indeplinesti scopul.

Citeste AICI sau AICI testimonialele pe care mi le-au trimis cursantii sau cei pe care i-am ajutat cu produsele mele.