Prima oară aici?

Mirela Carmen Stancu Podcast Calea către Carte

Ajut antreprenorii, coachii și terapeuții să-și consolideze brandul și să fie recunoscuți ca experți prin SCRIEREA și PUBLICAREA unei CĂRȚI nonfiction DE IMPACT, fără să mai simtă frustrare și fără să se piardă în proces.

Scriem Cărți Transformaționale. Împreună.

Salut! Sunt Mirela Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe Calea către Cartea TA.

Te ajut să scrii, să editezi, să tehnoredactezi și să publici prima ta carte.

Și a doua. Și… a câta mai dorești.

Fără să-ți pierzi motivația, încrederea și inspirația pe parcurs sau să te simți pierdut în proces.

Cuvintele pot inspira pe Calea către Cartea TA dar...
numai Acțiunea produce schimbarea!

Dacă vrei să fii la curent cu noutățile… nu uita să te abonezi la newsletter! Vei putea astfel să consumi informațiile… absolut gratuit și în ritmul propriu… din articolele pe care le public cu o frecvență bisăptămânală.

Dacă dorești să descoperi Tainele Vieții de Scriitor, te invit să vizitezi Platforma de cursuri Academia Nonfiction pe care am clădit-o special pentru tine.

Dacă ești antreprenor, coach, terapeut, scriitor, autor aspirant sau chiar autor publicat și dorești să afli cum să-ți organizezi activitatea astfel încât viața de scriitor să devină relaxantă, productivă și să atingi cotele maxime ale creativității, te invit să vizitezi SHOP-ul.

Dacă dorești să pătrunzi mai adânc tainele scrierii  și promovării online a unei cărți NONFICTION, dar nu dorești să participi la un curs organizat cu grupe de scriitori, poți apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Programează o întâlnire cu mine și vei căpăta mai mult decât simple sfaturi. Vom stabili împreună strategia pe care să o aplici astfel încât, la final, să îți îndeplinești scopul.

Prima oară aici? programele de scriere Mirela Carmen Stancu

Citește AICI (RO) sau AICI (ENG) testimonialele pe care mi le-au trimis cititorii, cei pe care i-am ajutat cu produsele mele și participanții la programele de scriere pe  care le organizez constant.