Prima oara aici?

Salut! Sunt Mirela-Carmen si… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA.

Ce ai tu de facut? Ei bine… sa te relaxezi si sa vizitezi paginile si articolele care iti pot aduce beneficii… pe termen scurt sau lung. In plus, de 3-4 ori pe an ai sansa sa participi la cursurile mai avansate pe care le organizez.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Daca vrei sa fii la curent cu noutatile… nu uita sa te abonezi la newsletter! Multi dintre cititorii mei prefera sa-si extraga informatiile… absolut gratuit si in ritmul propriu… din articolele pe care le public cu o frecventa bisaptamanala.

Daca esti un cititor pasionat si, in plus, simti ca ai o carte nascuta in inima ta dar… nu ai incredere in tine si, in plus, crezi ca nu ai timp pentru a asterne cuvintele pe “hartie”, te invit sa te inscrii la CURSUL GRATUIT… Cum sa scrii Prima TA Carte cand nu ai timp si nici incredere in tine, pregatit pentru tine din dorinta de a-mi aduce si eu aportul la o lume mai buna… mai fericita.

Daca doresti sa descoperi Cum sa scrii o Carte Nonfiction de Impact, in doar 3 luni, planificand, gestionand si structurand fiecare pas, te invit sa participi la Cursul Educational, Interactiv si Experential cu acelasi nume. Cursul nu este deschis publicului larg decat de aproximativ 4 ori pe an. Dar, vestea buna este ca te poti inscrie pe lista de asteptare, pentru a fi sigur ca nu pierzi anuntul urmatoarei lansari.

Daca doresti sa descoperi Tainele Vietii de Scriitor, te invit sa vizitezi Platforma de cursuri Academia Nonfiction pe care am cladit-o special pentru tine.

Daca esti scriitor si doresti sa afli cum sa-ti organizezi activitatea astfel incat viata de scriitor sa devina relaxanta, productiva si sa atingi cotele maxime ale creativitatii, te invit sa vizitezi SHOP-ul.

Daca doresti sa patrunzi mai adanc tainele scrierii  si promovarii online a unei carti NONFICTION, dar nu doresti sa participi la un curs organizat cu grupe de scriitori, poti apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Programeaza o intalnire cu mine si vei capata mai mult decat simple sfaturi. Vom stabili impreuna strategia pe care sa o aplici astfel incat, la final, sa iti indeplinesti scopul.

Daca esti scriitor de continut (in termeni uzuali – blogger) si vrei sa descalcesti mai repede itele vietii de scriitor online si modul in care poti sa traiesti bine din aceasta activitate, poti apela la sesiunile de Coaching 1 la 1. Programeaza o intalnire cu mine pentru a vedea daca rezonam. Cu o vechime de aproape 13 ani in blogging, gestionand peste 20 de site-uri (ce produc venituri), cu state vechi de content marketing strategist si expert SEO, te asigur ca esti pe maini bune. Vom stabili impreuna metodele, strategiile si variantele optime stilului tau astfel incat, la finalul sesiunilor de coaching sa obtii rezultate vizibile. 

Citeste AICI sau AICI testimonialele pe care mi le-au trimis cursantii sau cei pe care i-am ajutat cu produsele mele.