Bine te-am regasit! Probabil ca ai auzit de nenumarate ori ca cel mai bun mod de a deveni un scriitor bun este sa… exersezi cat poti de mult. Evident, scrierea o exersezi dar… exista un mare “dar” in toata aceasta practica. Faimosul “Writer’s Block”… inamicul tau numarul 1. Ca atare… te invit astazi… sa descoperi ce poti face daca te ataca Blocajul Scriitorului.

Te-a lovit Blocajul scriitorului?

Adevarul este ca… sa vii zilnic cu idei noi si sa ramai in starea de inspiratie… nu este chiar atat de usor. De aceea, ti-am pregatit o lista de idei de la care sa incepi sa scrii.

 

10 Idei pentru momentul in care te ataca Blocajul Scriitorului

 

  1.  Gandeste-te la una dintre pasiunile tale. Scrie un manual de instructiuni pentru oricine ar dori sa se indeletniceasca cu aceeasi pasiune.
  2. Gandeste-te la o alta pasiune sau chiar la aceeasi de la punctul 1 si… fa o lista cu miturile legate de acel domeniu. Evident, mituri ce au puterea de a infricosa pe oricine ar dori sa aiba o ocupatie similara.
  3. Fa o recenzie unei carti pe care ai citit-o recent.
  4. Scrie despre o provocare recenta pe care ai avut-o.
  5. Scrie despre o situatie infricosatoare prin care ai trecut in ultima luna.
  6. Scrie despre o intamplare recenta care ti-a adus bucurie in suflet.
  7. Aminteste-ti cum erai in adolescenta. Readu in mintea ta o situatie despre care ai dori ca parintii tai sa nu auda niciodata. Scrie tot ce-ti trece prin minte despre ea.
  8. Aminteste-ti de perioada in care erai liceean. Povesteste o intamplare despre care ai vrea sa afle copii tai.
  9. Deschide un album de fotografii. Alege una in care apari si scrie tot ce-ti amintesti despre momentele in care a fost facuta.
  10. Scrie despre primul tau sarut.

 

Spor si Inspiratie sa ai!

 

PS: Daca ai primit acest articol de la un prieten, te invit sa te ABONEZI la NEWSLETTER.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici