Bine te-am regasit! Pentru rubrica “Inspiratia de weekend” iti propun sa ne aruncam privirile peste cateva citate despre scriere.

De ce?

Deoarece… fiind rostite de scriitori cu experienta, sper sa te inspire sa… scrii. Iar ca divertisment, daca doresti sa vezi care dintre cartile scrise de acestia se gasesc si la noi in tara, este suficient sa dai click pe numele autorului respectiv.

citate despre scriere
De la scriitori… Citate despre scriere

 

7 Citate despre Scriere

 

“Este un mare privilegiu sa poti scrie dar… totodata… este si un mare cadou. Este un cadou pe care ti-l faci tie si, prin povestea ta, este un cadou pe care il daruiesti cuiva.”

~ Amy Tan

“Apara-ti cu destoinicie timpul pe care-l aloci scrierii. Tine pe toata lumea departe de tine, in acele momente. Chiar si pe cele mai apropiate persoane.”

~ Zadie Smith

“Prima datorie a unui scriitor este sa delecteze cititorii. Este o datorie morala. Oamenii care citesc cartile tale sunt poate bolnavi, tristi, singuri. Cartile sunt scrise, cateodata, de catre oameni singuri pentru oamenii singuri.”

~ Donna Tartt

“Sunt trei reguli pentru a scrie o carte. Din pacate, nimeni nu stie care sunt acestea.”

~ W. Somerset Maugham

“Scrierea este singura forma sociala acceptata de a te dezbraca in public”

~ Paulo Coelho 

“Atunci cand citesti o poveste scurta, devii mai constient si mai indragostit de lumea care te inconjoara. Ceea ce imi doresc este ca lumea sa devina, macar cu 6 procente, mai constient de lumea in care traim.”

~ George Saunders

“Sa scrii inseamna sa creezi frumusete. De cate ori creezi frumusete in jurul tau, iti hranesti sufletul.”

~ Alice Walker

 

Spor si inspiratie sa ai!

 

PS: Daca ai primit acest articol de la un prieten, te invit sa te ABONEZI la NEWSLETTER.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici