Bine te-am regasit! Te invit sa discutam astazi despre avantajul unei strategii de scriere.

Am intalnit multi… foarte multi scriitori care au un regret. Faptul ca nu au scris cartile lor mai devreme. Majoritatea sunt antreprenori, soloprenori, coachi care… de-abia dupa ce au publicat… si-au dat seama de nenumaratele avantaje pe care le au ca urmare a scrierii cartilor.

 

strategii de scriere
Cat astepti sa scrii o carte? Avantajul unei strategii de scriere.

 

Am intalnit oameni care au asteptat… chiar peste 10 ani pana sa faca pasul hotarator.

Aici… ma includ pe mine. Evident… in fruntea listei. Ce sa fac? Asa sunt eu… mai capoasa. Din clipa in care mi-am spus ca vreau sa scriu o carte si pana am scris-o cu adevarat au durat… mai mult de 30 de ani.

Aberant, nu-i asa?

Treizeci de ani de tergiversari. Treizeci de ani in care… am “lalait-o” printre dorinte si esecuri. Treizeci de ani in care mi-am amanat menirea.

 

Cel mai rau era ca… nici macar nu eram conștienta ca aveam o problema.

 

Tu cat timp ai amanat?

Cat a trecut de cand ti-ai dorit prima oara sa scrii o carte? Si… daca ai un business… cat timp a trecut de cand amani sa te bucuri de toate avantajele pe care o carte ti le poate aduce pe plan profesional?

Stiind ca exista atat de multi oameni care ar putea beneficia de pe urma experientei si expertizei tale dar… nu o vor face deoarece tu nu scrii acea carte.

Ba mai rau… inchipuie-ti ca intri intr-o biblioteca si vezi pe rafturi o carte, din domeniul expertizei tale, ce se bucura de mare succes… o carte pe care ai fi putut-o scrie cu usurinta dar… pe coperta este numele unui alt autor. De ce? Deoarece altcineva cu o experienta similara a pus “piciorul in prag” si… a scris cartea.

Crede-ma… nu te judec. Sunt convinsa ca nu ai trecut prin 30 de ani de amanari, ca in cazul meu.

 

Adevarul este ca… multi oameni cred ca trebuie sa investeasca mult timp in procesul de scriere al unei carti si… ca rezultat… asteapta sa se elibereze de alte sarcini. Cam asa credeam si eu pana sa ma “lumineze” brusc Universul cu un șut strategic plasat in partea dorsala a trupului.

Culmea este ca… de-abia dupa ce am fost, oarecum, “fortata” de imprejurari, mi-am dat seama cat de mult gresisem. De-abia dupa ce am investit o “gramada” imensa de timp pentru a sta, vorba romanului, cu burta pe carte cu scopul de a invata cat mai multe strategii de scriere… mi-am dat seama cat de mult timp alocasem amanarii obtinerii tuturor avantajelor pe care le-am avut dupa ce am scris prima carte.

Intre noi fie vorba… de atunci se tin lant. Avantajele, evident.

Reiau ideea… “Adevarul este ca… multi oameni cred ca trebuie sa investeasca mult timp in procesul de scriere al unei carti si… ca rezultat… asteapta sa se elibereze de alte sarcini.

DAR, nu este adevarat!

In special daca urmezi strategia mea de scriere a unei carti nonfiction. De ce a mea? Ei bine, deoarece este o strategie de scriere cu rezultate deja verificate si dovedite.

Daca doresti sa scrii o carte nonfiction care sa-ti consolideze brandul, probabil ca 45.000 cuvinte sunt arhisuficiente pentru a-ti demonstra ideile.

Daca vrei s-o scrii… sa spunem in 3 luni (lucru absolut rezonabil), asta inseamna 15.000 cuvinte scrise lunar… cu alte cuvinte… 500 cuvinte zilnic.

Apai… sa fim seriosi. Asta-i floare la ureche!

Nu mai vorbim si de faptul ca… daca intri in stare de flow… iti poti face “norma saptamanala” intr-o singura zi.

Bine, bine… o sa-mi spui ca tu esti ocupat. La fel cum mi-au spus si altii cursanti care… dupa finalizarea cursului… bazandu-se pe strategii de scriere bine gandite… intre timp au si publicat.

Bine, bine… iti spun si eu. Stiu ca esti ocupat. Insa te asigur ca daca renunti la o portie de timp alocata Netflix-ului sau… la o alta portiune de timp in care stai pe retelele de socializare in cautarea unei idei de a-ti consolida brandul… cartea o vei scrie fara sa-ti dai seama.

In special daca ai acces la strategia mea de scriere.

Poti sa-ti faci aceasta promisiune?

Daca da… te invit cu drag sa participi la Programele care le organizez.

Intre noi fie vorba… vei primi in aceste program, nu doar feedback la misiunile pe care le vei indeplini dar si… strategii prin care poti scrie o carte de 90.000 cuvinte in doar 3 luni.

Suna bine, nu-i asa?

Deci… daca nu vrei sa regreti necontenit ca amani scrierea cartii tale, din necunoasterea unei clare strategii de scriere… te invit sa te ABONEZI la NEWSLETTER.

 

Spor si inspiratie sa ai… cu sau fara strategii de scriere!

 

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici