Episodul 8 – Podcastul Calea Către Carte. [ Calea spre Succes străbătută de autoarea Claudia Groza Lazăr ]

 

***

Bine v-am regasit, dragi exploratori pe Calea catre Carte!

Continuam astazi seria de interviuri gandite astfel incat sa va fie calauza. Stiti voi, genul acela de ajutor la care puteti apela in momentele in care apar obstacole in viata voastra de scriitor. Pentru ca… sa recunoastem… obstacole apar la tot pasul. Si, multe dintre ele reusesc sa faca orice autor aspirant sa abandoneze scrierea unei carti, sau a unui articol, sau… orice alta scriere asupra careia v-ati indreptat atentia.

Precum stiti, seria de interviuri aduce in fata voastra autori, editori, redactori din mainile si gandurile carora ies carti de impact. Carti care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Carti cu atitudine, cum imi place sa le spun.

Si, iata ca, astazi va invit sa cunoasteti o scriitoare polivalenta. La momentul la care am cunoscut-o, mai exact – prima editie a cursului Calea catre Carte, publicase deja 17 carti pentru copii. Recunosc, m-a mirat putin faptul ca … o deja cunoscuta scriitoare facea parte dintre cursantii mei.

M-a si onorat totodata.

Claudia Groza Lazar, este pentru mine un tip de SuperWoman. Scriitoare, multipla autoare, trainer educational, profesoara de biologie cu toate patalamalele pe care ti le da un master si un doctorat, mama de gemeni… sunt doar cateva dintre asa zisele definitii pe care le putem pune atunci cand vorbim despre ea.

Ca scriitoare a pasit pe calea spre succes in anul 2009 iar din anul 2010 deja organizeaza ateliere de scriere creative pentru copii, ateliere de lectura si creativitate. Dar, Claudia nu si-a indreptat dragostea pentru cuvantul scris doar in directia copiilor. Dorind sa promoveze scrisul si lectura ca instrumente de terapie, ea este, printre altele si initiatoarea unui Curs de Terapie prin Scris pentru Adulti.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Actiunea produce schimbarea!

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu… Misiunea mea este sa te ghidez pe Calea catre Cartea TA si… astazi… te invit la podcast!

Varianta video:

 

 

Toate episoadele – Varianta audio:

Linkuri utile:

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici