Categoric, exista multe momente in care, un scriitor ia decizia ce… ii schimba viata. Poate ar fi chiar mai potrivit sa scriu “decizia” cu majuscule. Pe vremea cand lansam prima editie a cursului “Cum sa Scrii o Carte Nonfiction de Impact in maxim 3 luni” (pe care il gasesti in AcademiaNonfiction.ro), s-a intamplat ceva.

Am intalnit un hater.

Stii tu… genul acela de om care, indiferent ce faci sau spui… are un cui impotriva ta. genul acela care… uraste pe oricine, oricand, oriunde. Chiar si pe un scriitor.

Nu stiam nimic de existenta lui pana in acea clipa. Dar, recunosc, momentul a fost interesant. Folosind un limbaj aproape trivial, ataca in stanga si in dreapta pe oricine comenta la una din postarile mele despre curs, pe faimoasa retea FB.

O tinea una si buna… citez… “totul este o escrocherie”. Argumente nu avea… nici macar nu citise despre ce era vorba. Avea doua lozinci pe care le vehicula si amandoua se bazau pe ideea de furt. Cine si ce fura, cred ca nici el nu stia.

Intr-un final, cineva l-a raportat la FB si comentariile lui au disparut brusc.

Nu, nu eu le-am sters. Eu… cu viteza caracteristica unui melc… stateam pe margine, ma holbam si rumegam potentialele raspunsuri inteligente pe care se presupunea ca ar trebui sa le scriu.

Cu alte cuvinte, eram la momentul in care… un scriitor ia Decizia.

 

Cine uraste un scriitor?
Cine uraste un scriitor?

Dar, cineva a fost mai rapid decat melcul incarnat brusc in trupul meu si… nu am mai avut cui sa ii dau un raspuns inteligent.

Omul acela… categoric… avea si el de ales.

Putea sa mearga “pe alta strada” daca tot nu-l interesa sa scrie o carte.

Sau, putea sa-si dea arama pe fata, folosind cuvinte triviale si incaierandu-se online cu alte persoane… ceva mai pasionate de scrierea unei carti.

 

Evident ca haterul a luat o decizie. Sa urasca, poate cu toata fiinta lui, un scriitor.

Si Tu, ca scriitor, vei avea sansa de a intalni (destul de des, din pacate) asemenea specimene numite hateri.

Senzatia pe care o vei avea, categoric, nu va fi una de beatitudine. Ca atare… cel mai bine ar fi sa te inarmezi cu rabdare si, pe cat posibil, sa decizi sa mergi mai departe.

Cunosc… nu doar un scriitor ci mult mai multi care… au renuntat la visul lor de a scrie carti, in clipa in care au intalnit primul hater.

Nu asta este solutia. De fapt, daca ma gandesc bine, nu sunt sigura ca poti atrage un hater pe un drum ce clarifica si solutioneaza ceva in mintea sa.

Dar tu, acum, esti avertizat.

Atentie la hateri, ocoleste-i cat poti… chiar daca ei insista sa se protapeasca in drumul tau si… ia decizia sa mergi mai departe pe calea catre cartea ta!

Sa iei o decizie este simplu. Problema este… ce decizie iei?

 

Nota si, totodata, o invitatie:

Daca ai nevoie de o sesiune de strategie si claritate pe calea catre cartea ta…

… absolut GRATUIT…

 

Programează o întalnire cu mine pentru a stabili împreună dacă și cum te pot ajuta să găsești soluția la problema cu care te confrunți.

Scriem cărți. Rescriem Vieți. Împreună.

Cuvintele mele te pot inspira dar… numai Actiunea ta produce schimbarea!

În această întâlnire discutăm punctual:

  • Problema care te framanta si simți că te blochează pe Calea către Cartea ta.
  • Soluții rapide gata de pus în practică astfel încât să-ți consolidezi brandul folosind la maxim cartea pe care dorești s-o scrii/publici.
  • Pașii strategici pe care ar trebui să-i faci pentru a-ti îndeplini scopul.
  • Un plan pe care îl putem urma lucrând împreună, numai dacă îți vei dori acest lucru.

Pregătește-te cu o problemă pe care vei dori s-o discutăm. În urma acestui call nu ai nici o obligație de a lucra cu mine în continuare, iar mie îmi va face cea mai mare plăcere să te ajut să obții claritatea de care ai nevoie pe Calea către Carte.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici