Bine te-am gasit, drag Scriitor!!! Precum știi… astăzi începe cursul „Cum să scrii o carte nonfiction de impact”. Avem o grupă minunată, dornică să construiască și să planifice structuri de cărți. Multe cărți.

DAR… tot astazi incepe mult așteptatul CONCURS… Concursul QUARTO.

Mai exact, primul concurs al anului 2021.

Iată anunțul oficial.

Concursul QUARTO
Incepe concursul QUARTO. Primul concurs din anul 2021, organizat de Editura QUARTO.

 

Vă salutăm cu bucurie și cu vești bune! Foarte bune!

Vă invităm la CONCURS!

Cu toții știm că vin vremuri noi! Că probabil nimic nu va mai fi la fel, însă noi credem că va putea fi mai bine!

Știm că a venit momentul ca oamenii să creadă din nou în miracolul din ei. Să fie conștienți de puterea pe care o au asupra vieții lor și că visele se pot îndeplini!

Misiunea QUARTO este să vă fim alături, să vă încurajăm, să evoluăm împreună! Avem nevoie de speranță, de bine, iubire și suflete dragi aproape.

Iar împreună putem „dovedi” că există fericire, iar Terra este locul perfect pentru a o manifesta!

Primăvara va veni cu un nou număr al Revistei Quarto! Șansa perfectă să vă revină la viață pasiunea pentru scris! Și asta te invităm să faci!

 

   • Scrie un text de minim 300 de cuvinte cu tema Fericit pe Planeta Albastră. Lasă-te inspirat de ideea primăverii și dă drumul imaginației și creativității!
   • Trimite-l în format Word pe adresa de e-mail: mona@edituraquarto.ro până la data de 29 ianuarie 2021, inclusiv
   • Câștigătorii îi vom anunța pe 10 februarie 2021

 

Scrie cu pasiune, crede în tine și fii fericit!

Dacă vei face toate acestea, ai toate șansele ca textul tău să fie selectat pentru a fi publicat în numărul cu iz de primăvară al Revistei Quarto, care va apărea pe 28 februarie 2021!

Da!

Dacă participi la acest concurs poți câștiga un loc printre autorii revistei noastre, dar cu siguranță vei obține FERICIRE! Fericirea de a face ce îți place, de a visa, de a te bucura de cuvânt și de vremurile noi care vin și pe care le întâmpinăm împreună cu bucurie!

Semnat,

Mona Șimon, Editor Editura QUARTO

MC Stancu, Director Editura QUARTO

5 Comentarii

 1. Bună ziua! Va rog frumos sa ma ajutati cu o situație, am trimis textul de pe 2 adrese de email diferite și am primit feedback ca adresa nu este buna. A mai fost cineva în astfel de situație? Cum sa procedez?
  Mulțumesc mult!!

  • Buna ziua! Nu am mai avut astfel de situatii pana acum. Am primit pe adresa indicata in articol multe emailuri deci… cu siguranta… exista.
   La ce adresa ati incercat sa trimiteti? Poate s-a strecurat o greseala de tastare.
   Daca nu reusiti sa trimiteti, va rog sa-mi scrieti pe contact@edituraquarto.ro dar sa imi mentionati neaparat ca nu ati reusit pe cealalta adresa. Voi face eu directionarea.
   Mult succes!!!!

 2. Buna ziua,
  Textul pentru concursul organizat de dumneavoastra e necesar sa aiba minimum 300 de cuvinte, din ce vad. Dar exista si un maximum de numar de cuvinte?

  Multumesc,
  Dana Ciungradi

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici