Bine te-am regasit, dragul meu Scriitor! Daca te-ai inscris mai demult la cursul gratuit, stii deja care este motivul pentru care… din cand in cand… raspund mai greu la mesajele tale despre scris.

Daca, insa, esti mai nou in comunitatea noastra… afla ca am un motiv intemeiat sa “absentez”. Cursul “Cum sa Scrii o Carte Nonfiction de impact“… ajuns deja la Editia 6.

Si iata ca… am intrat in a 4-a saptamana a cursului. Incet, incet… toate cartile isi contureaza structurile. Si, din momentul in care aceasta structura este facuta, in doar 3 luni primul draft va fi gata. Exact cum am promis la momentul lansarii cursului.

Despre scris
Vrei sa vorbim mai multe despre scris?

 

Dar, daca-ti amintesti momentul… tot atunci am mai promis ceva. De data aceasta… tie… celui care inca nu ai pasit pe calea catre cartea TA.

Am promis ca, imediat cum ma eliberez putin, revin cu noi materiale care sa te ajute sa scrii cartea pe care o ai in inima.

Intr-unul dintre emailurile pe care ti le-am trimis, te-am rugat sa ma ajuti sa aflu raspunsul la 5 intrebari. Una dintre ele a fost “De ce nu te-ai inscris la curs?

Am primit de la voi nenumarate mesaje.

Majoritatea raspunsurilor au avut doua elemente comune.

  • Stiam deja… si pot intelege ca… fiecare are o lista de prioritati in viata si, nu intotdeauna scrierea unei carti se afla in topul clasamentului.
  • Si, mai stiu ca suntem oameni deci… suntem supusi neincrederii ce ne cuprinde cateodata. Ca atare, pot intelege si pe aceia care nu s-au inscris la curs deoarece inca nu au inteles cat de importanta este construirea unei structuri a cartii, inainte de a incepe sa scrie efectiv. Ei bine, DA, au fost si cateva mesaje in care… mi-ati spus ca vreti sa scrieti direct si nu aveti ce sa planificati.

Poate ca, intr-un viitor mai indepartat sau mai apropiat, vom organiza si un curs in care sa scriem impreuna o carte. Sau, poate un mastermind. Si, pentru asta, iti astept cu drag si interes parerile.

De fapt, stii foarte bine ca, pentru prima serie de cursanti am oferit si aceasta posibilitate. In mod absolut gratuit. La fel, cursantii celei de a 5-a editii au primit ca bonus participarea la mastermindul cu aceeasi tema.

Deoarece un astfel de mastermind dureaza 90 de zile in care, muncim zilnic cot la cot, cu scopul de a scrie fiecare cate o carte… sper ca ma intelegi ca nu am cum sa derulez foarte des aceste proiecte.

Dar… pentru ca imi esti alaturi si nu ai plecat din aceasta comunitate, vreau sa te rasplatesc si pe tine cu ceva.

In toata aceasta perioada, m-am sucit si m-am rasucit… tot gandindu-ma cum pot sa te ajut mai bine. Chiar daca nu iti permiti sa participi la un curs in care sa te iau de mana cu scopul de a face impreuna structura viitoarei tale carti.

Am pus cap la cap fel de fel de idei, am planificat si structurat informatii care, cred eu, ca te-ar ajuta.

Dar… mi-a mai venit o idee.

Decat sa presupun ca stiu ce ai TU nevoie, mai bine imi spui direct.

 

Ca atare… iti ofer sansa de a pune orice intrebare ai despre scris. Despre scrierea unei carti nonfiction.

 

Daca vrei sa ma intrebi despre legislatia din Romania referitoare la publicare… recunosc… aici nu te pot ajuta prea mult inca.

Editura Quarto
Editura Quarto – Nonfiction pentru o viata mai buna

Dupa cum stii, cartile mele sunt publicate in US. De-abia luna trecuta am facut Marele pas si am infiintat Editura Quarto. Deja, suntem in plina desfasurare a procesului de publicare a primei carti. Care… va fi trecuta prin filtrul vigilent al celor doua editoare de carte cu care am “batut palma” deja.

De ce doua? Deoarece asa-mi place mie sa tind. Spre limita maxima a profesionalismului.

Ca atare, de-abia dupa ce voi fi strabatut intregul proces al publicarii in tara noastra, o sa-ti pot raspunde si la aceste intrebari.

Dar… daca, pana atunci, ai nelamuriri care te tin pe loc… astept intrebarile tale despre scris.

Pana in momentul lansarii urmatoarei editii a cursului, iti stau la dispozitie. Asa ca… nu mai sta pe ganduri.

Profita acum!

Trimite-mi prin email absolut orice intrebare ai pe marginea subiectului mentionat mai sus.

Iar eu, promit sa trimit intregii comunitati pe care o formam aici… atat intrebarea ta, cat si raspunsul meu.

Tot de doua ori pe saptamana.

  • Pe de o parte deoarece… nu se stie niciodata… cine mai are exact aceeasi intrebare dar, dintr-un motiv sau altul, ezita sa o puna.
  • Pe de alta parte deoarece… pe tine, cel care intrebi despre scris, te pot ajuta direct.

Gratis.

In asteptarea intrebarilor tale…

Iti doresc mult spor, succes si inspiratie pe calea catre cartea TA!

 

Coach de trilioane
CLICK pe carte pentru detalii

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici