Astăzi… mă înclin în fața ta. În plus, am o întrebare pentru tine. La care, îți propun să te gândești. Știi cum se face un Plan de Business pentru Autori?

*

Trec direct la subiect. Știi deja… de câteva zile, umblu cu capul în nori.

Norii celui de al 9-lea Cer, evident.

Știi și motivul… testimonialul-recenzie pe care l-am primit de la Brian Tracy, referitor la cea mai nouă carte a mea… aflată în proces de publicare.

În cuvinte, poate nu atât de meșteșugite precum aș fi putut scrie în condiții obișnuite, am reușit în această pendulare a mea printre nori și Ceruri de bucurie, să împărtășesc cu tine evenimentul.

Și, așa… imperfecte cum au fost cuvintele mele, am primit de la voi – membrii comunității Calea către Carte – nenumărate emailuri de felicitare.
WOW! Serios, acum. WOOOOWWWW!

Mi-ați scris… atât de frumos! Atât de multe cuvinte de bucurie mi-ați trimis încât, deși nu credeam că… după al 9-lea Cer mai urmează ceva, voi ați reușit să mă propulsați cu încă vreo 2-3 ceruri mai Sus.

Ca atare… acesta este momentul în care mă înclin în fața ta.

Plecăciune făcută cu sufletul, bucurie returnată cu inima, MULȚUMIRILE mele pleacă spre voi, toți!

Da, da, am răspuns, deja, la multe emailuri. Însă… tot au mai rămas. Răspund, cât pot eu de repede, deci, dacă mi-ai scris și, încă, nu ai primit PERSONAL răspunsul meu… promit să-l primești, cât de curând.

La fel cum, promit să te țin la curent cu stadiul publicării celei mai noi cărți scrise de mine – BOOKS BRAND BUSINESS for Solopreneurs.

Știi să faci un Plan de Business pentru Autori?
Și acum… hai la întrebarea noastră. Știi să faci un Plan de Business pentru Autori?

 

Știi cum se gândește un Plan de Business pentru Autori?

Evident, întrebarea ți se adresează… fie că ești autor aspirant, fie că ești autor deja publicat.

De ce vin, acum, cu întrebarea aceasta către tine? Ei bine, deoarece… mulți sunt scriitorii care vor să scrie cărți și… se pierd, pe drum, de teama necunoscutului care s-ar deschide în fața lor, brusc, după momentul publicării.

Și mai mulți sunt cei care… deși ceva în interiorul lor, aproape că zbiară că se dorește așternut pe hârtie… refuză să-și asculte inima deoarece, au aflat că… în România, nu se poate trăi din vânzarea cărților scrise și publicate.

Acum, să ne înțelegem.

Chiar așa este… în România nu poți trăi, bine-liniștit, din vânzarea unei singure cărți scrise și publicate, pe care, o pui pe un raft – fizic sau virtual – și aștepți să ajungă best seller internațional.

Așa este… cu mențiunea că… nu doar în România se întâmplă acest lucru.

Însă, altfel se scrie istoria, dacă îți gândești, frumușel, un plan de business.

Pentru autori, evident.

În cazul în care nu știai… când cineva devine autor prin publicarea unei cărți… automat, devine și „om de afaceri”.

De ce?

Deoarece cartea, devine propria afacere a autorului.

Nu contează că scrii nonficțiune.

Nu contează că scrii ficțiune.

Nu contează nici că scrii poezii.

Ai publicat o carte?

Ești „om de afaceri”.

Cartea este afacerea ta.

Plan de Business pentru Autori. Afacere pentru scriitori
Plan de Business pentru Autori. Afacere pentru scriitori

 

Și… știm toți, ca o afacere să prospere ai nevoie de un Plan de Business.

Mai exact, un Plan de Business pentru autori.

Un mit, aproape indestructibil, în lumea scrisului este că scriitorii trebuie, pur și simplu, să scrie din suflet, iar cuvintele vor vorbi de la sine… aducându-le acestora, valuri de vânzări, valuri de cititori împătimiți și căzuți în extaz. Pentru cartea respectivă, evident.

Ba, mai mult, mitul merge până la absurditatea… și îmi asum când spun asta… că, scriitorii de succes se nasc înr-un mod magic, posedând în ADN… geniul literar.

Refuz să merg, mai departe, cu catalogarea acestor idei fixe, pe care, le aud destul de des.

Nu, nu, nu!

Nimeni nu se naște scriitor.

Scrierea este un meșteșug. Nimeni nu s-a născut cu stiloul în mână.

Niciun bebeluș nu vine pe lume, capabil fiind să citească și să scrie.

Ca orice meșteșug, scrisul este ceva care se învață prin studiu și practică.

Afacere Pentru autori
CLICK pe carte pentru detalii

Scriitori de succes nu au atins culmea gloriei din cauza artei și talentului lor; în schimb, au făcut-o pentru că și-au planificat, cu atenție, traiectoria.

Dacă nu ești de acord cu ce spun aici… poate că… nu suntem pe aceeași lungime de undă. Ca atare, nu ar trebui să-ți pierzi timpul citind doar de dragul de a mă contrazice.

Dar, dacă, ți-am atras atenția și îți dai seama că… s-ar putea să am dreptate… îți zic.

Crede ce spune un om trecut prin multe în viață! Inclusiv prin viața de scriitor. Și, proprietar de afacere ce are la bază… o carte.

Ascultă la mine, că nu vei regreta!

Ai, categoric, nevoie de un plan de afaceri – un plan de business pentru autor… dacă, vrei să te bucuri de o carieră de scriitor de succes.

Indiferent că publici printr-o editură sau în regie proprie.

Indiferent de genul literar pe care-l abordezi.

Indiferent de țara în care locuiești.

Un plan de afaceri este un document vital, în viața unui autor de carte, care conturează obiectivele, strategiile și tacticile unui autor.

Este… un fel de foaie de parcurs esențială, ce ghidează autorul prin întregul proces de scriere, publicare și comercializare a cărții.

Deși, mulți autori se consideră, în primul rând, artiști, este important să înțeleagă că publicarea unei cărți implică și aspecte de afaceri.

Acest plan include, de obicei, o analiză detaliată a pieței, evaluarea concurenței, și identificarea celor mai bune canale de distribuție.

Totodată, un plan de afaceri abordează aspectele financiare, cum ar fi bugetarea, prognozarea veniturilor și gestionarea costurilor.

Și, poate cel mai important aspect este că, prin elaborarea unui astfel de plan de afaceri pentru autori, aceștia pot preveni potențialele probleme și pot naviga mai eficient prin provocările vieții de scriitor publicat.

Evident, nu vom face astăzi un plan de afaceri pentru tine – autorul – deoarece… sunt multe variabile și elemente personale, pe care, ar trebui să le luăm în calcul.

Printr-un singur articol… în speță acesta… nu am avea șanse de succes, atâta timp cât… eu doar aș presupune care sunt aspectele reale cu care te confrunți.

retreat pentru scriitori calea catre carte
retreat pentru autori – calea catre carte

Astăzi, rolul acestor cuvinte este de a înțelege că un plan de afaceri, bine conceput, poate transforma visul unui scriitor de a publica o carte și a unui autor de a-și scala cartea deja publicată… într-un imens succes.

Chiar așa, astăzi nu putem finaliza planul… DAR… în cazul în care, nu ai observat încă…

În perioada 19-22 septembrie, pentru Retreatul Calea către Carte, ce va avea loc într-un loc de vis… nu departe de castelul Bran… ți-am pregătit 3 bonusuri speciale. Doar trei… DAR… de o valoare inestimabilă.

Pe care, le dăruiesc doar la Retreatul pentru Scriitori.

Iar ca PRIM BONUS... să bată tobele… îți dezvălui Cum se gândește un Plan de Business pentru Autori!!!

DA, ai auzit bine.

DOAR la Retreat dezvălui gratuit acest secret.

Și, nu doar că-l dezvăluim dar, dacă vrei, poți chiar începe să aplici ceea ce vei afla.

Chiar atunci, chiar acolo, chiar avându-ne… pe mine și pe colegii tăi alături.

Vrei să afli mai multe?

CLICK AICI

 

Vom fi, împreună, 4 zile pe care le vom dedica doar Sufletelor noastre de Scriitori. Inimii tale de meșteșugar într’ale cuvintelor.

Patru zile de vis, în care, vei afla taine pe care nu le-am dezvăluit niciodată la trainingurile și cursurile noastre.

Dă CLICK pe buton și vezi toate detaliile acestui EVENIMENT inedit pentru membrii Comunității noastre.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici