Sa fii scriitor, sa-ti doresti sa devii autor publicat, sa vrei sa “dai lovitura” cu un bestseller… sunt dorinte normale atunci cand sangele iti clocoteste sub atingerea inspiratiei. Dar… vin si te intreb… ce faci pentru ca toate acestea sa devina realitate? Cu alte cuvinte… ai strategii si planuri pentru cartea ta?

Presupun ca, faci parte din una dintre urmatoarele trei categorii de scriitori.

1 – scriitorul care chiar doreste sa scrie o carte asa ca… si-a facut deja publica intentia, participa la cursuri specifice si se alatura unui grup de oameni pasionati, ca el, de scris. Cu intentia ca toate cursurile si grupul sa ii ofere suportul de care are nevoie pentru a finaliza scrierea cartii sale.

2 – scriitorul care doreste sa scrie o carte, are un plan clar si si-a construit deja strategia si stie clar cum sa-si atraga Muza de partea sa… asa ca… a ales sa scrie singur.

3 – scriitorul care cocheteaza cu ideea de a scrie o carte, nu are o strategie si nici vreun plan dar… nici chef sa-si suflece manecile sa scrie cartea dorita.

Ei bine, indiferent din care categorie faci parte, pentru astazi mi-am propus sa te “inspir” sa treci la actiune.

 

Este Acesta, Anul in care vei Scrie Cartea ta?

 

Planuri pentru Cartea ta

 

Este acesta anul in care pui mana, metaforic sau fizic, pe “stilou” si:

  • Iti inalti glasul sa scrii despre o cauza in care crezi?
  • Asterni in cuvinte experienta ta de o viata, astfel incat sa ajuti si pe altii sa sara peste obstacolele ce le apar in cale?
  • Vei incepe sa scrii cartea care “urla”, adanc in inima ta, sa fie scoasa la lumina zilei?

Daca raspunsul este DA, atunci… incepe acum!

Pur si simplu.

Are vreun sens sa tot astepti ca planetele sa se alinieze, perntru ca tu sa incepi sa scrii?

Ei bine, chiar si in acest caz, am o veste buna pentru tine. La data la care scriu acest articol luna este in crestere si.. te anunt oficial ca… este o perioada absolut propice sa incepi un nou proiect.

Am avut, de-a lungul timpului, sansa de a discuta cu multi autori aspiranti referitor la dorinta arzatoare pe care o au de a scrie Acea carte. Si, am observat cateva trasaturi comune ale conversatiilor.

Una dintre “problemele” cu care majoritatea celor cu care am discutat se confrunta este… faptul ca… vor sa scrie dar, nu reusesc sa se dumireasca… dintre toate cartile pe care le au in minte… CARE sa fie prima.

Asa ca… am stat eu si am sucit subiectul pe toate partile. Si, am gasit o solutie pe care ti-am pus-o la dispozitie in cadrul cursului gratuit, pentru cazul in care si tu te confrunti cu acelasi obstacol.

Indiferent ca faci parte din:

  • categoria scriitorilor care vor sa scrie cartea avand alaturi un grup de sprijin,
  • categoria scriitorilor care deja au planuri pentru cartea lor si vor s-o scrie singuri sau
  • categoria scriitorilor care doar cocheteaza cu ideea de a scrie o carte, fara sa faca nimic…

 

Ei bine, pana sa incepi sa faci planuri pentru cartea ta, astazi iti reamintesc ca…

 

Ai acces la modalitatea prin care poti decide care dintre viitoarele carti, pe care le ai simultan in minte si in inima, sa fie prima pe care o scrii.

Cum?

Prin intermediul meditatiei ghidate pe care ti-am pregatit-o.

O poti accesa AICI.

Sau… o poti vedea mai jos.

 

Meditatie Ghidata – Care Carte o Scrii Prima?

 

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici