Bine te-am regasit! Atat eu cat si programul lunii aprilie.

Reamintindu-ti ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor si ca incerc sa fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi scrie cartile…. iata

Programul lunii aprilie 2021

Programul lunii aprilie
Programul lunii aprilie

 

1 – In fiecare Marti vei primi ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

2 – In fiecare Vineri vei primi RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

3 – Vineri 2 aprilie scriitorii care s-au inscris la cea de a 10-a editie a CURSULUI „Cum sa scrii o carte nonfiction de impact in doar 3 luni” primesc modulul 5 (ultimul) de studiu iar peste inca o saptamana primesc diplomele urmand sa foloseasca si multiplele bonusuri ce le vor face viata de scriitori mai usoara.

4 – Tot in data de 2 aprilie incepem un Challenge. Mai pe romaneste, provocare. De fapt, il incepem iar. Este vorba despre Editia 2 a programului „21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce poate apare in calea creativitatii tale. Detalii despre modul in care decurge acest proiect vei afla dupa ce toti cei 36 temerari, ce au acceptat provocarea, vor ajunge la linia de finish.

5 – La finalul lunii aprilie sper sa fie gata primul audiobook pe care ti-l pregatesc. Inca nu dezvalui detaliile dar… iti spun ca o sa-ti placa.

6 – Pregatesc Editia 11 a cursului de carte nonfiction, editie ce va fi lansata la finalul lunii aprilie. Evident… ca deobicei… editia va fi insotita de surprize si bonusuri pe masura. Daca intentionezi sa scrii cartea ta in acest an, te invit sa ma anunti din timp. Incepand cu editia a 10-a, grupele de studiu au maxim 20 cursanti.

7 – Iti pregatesc si cateva surprize.

  • Am achizitionat domeniul AcademiaNonfiction.ro unde… iti pregatesc  multime de cursuri si programe. Unele gratuite, altele nu. Dar, toate sunt construite pentru tine. Pentru a-ti face viata de scriitor mai usoara.
  • Suntem pe ultima suta de metri in procesul de publicare a cartii cu titlul Apiherbal Dacica a carei autoare, Camelia Lovin, este absolventa a editiei 5 a cursului „Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii „90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita;
  • deasemenea, suntem in stadiu avansat la editarea cartii cu titlul De la copilul meu, la copilul din mine a carei autoare, Madalina Orian, este… deasemenea… absolventa a editiei 5 a cursului „Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii „90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita;
  • lucrez de zor la logistica si constructia editiei 2 a acestui challenge gigant „90 zile de inspiratie pentru scriitori”. La acest proiect se califica sa participe toti participantii celor 10 editii ale cursului „Cum sa scrii o carte de impact”. Este un proiect-provocare la care… se munceste pe branci… astfel incat la finalul celor 3 luni, cine se tine de treaba are deja scrisa cartea.
  • mai am cativa asi-surpriza in maneca dar ii voi scoate pe rand… in mai.

 

Being creative
CLICK pe carte pentru detalii

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… deschiderea Magazinului Scriitorului, lansarea Academiei Nonfiction (despre care, deja ti-am dezvaluit cateva detalii)etc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii aprilie si sa decizi, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

 

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici