Bine te-am regasit! Atat eu cat si programul lunii februarie.

Reamintindu-ti ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor si ca incerc sa fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi scrie cartile…. iata

Programul lunii februarie 2021

Programul lunii februarie

 

1 – In fiecare Marti vei primi ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

2 – In fiecare Vineri vei primi RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

3 – Vineri 5 februarie scriitorii care s-au inscris la cea de a 9-a editie a CURSULUI „Cum sa scrii o carte nonfiction de impact in doar 3 luni” incep modulul 4 de studiu iar in data de 12 februarie primesc diplomele si o multime de bonusuri ce le vor face viata de scriitori mai usoara.

4 – In 22 februarie incepem un Challenge. Mai pe romaneste, provocare. Este vorba despre programul „21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce apoate apare in viata ta de scriitor. Detalii vei afla la momentul potrivit (proiectul trebuia sa fie lansat in luna ianuarie dar a fost reprogramat).

5 – In data de 10 februarie vor fi anuntati castigatorii concursului QUARTO!!! Tema a fost anuntata in luna ianuarie iar premiul va fi publicarea articolelor castigatoare in revista Quarto (revista cu aparitie trimestriala).

6 – Pregatesc Editia 10 a cursului de carte nonfiction, editie ce va fi lansata in luna martie. Evident… editia va fi insotita de surprize si bonusuri pe masura. Daca intentionezi sa scrii cartea ta in acest an, te invit sa ma anunti din timp. Incepand cu aceasta serie, grupele de studiu vor avea maxim 20 cursanti.

Pasi de succes
CLICK pe carte pentru detalii

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… deschiderea Magazinului Scriitorului, lansarea Academiei Nonfiction, publicarea cartilor scrise de autorii Quartoetc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii februarie si sa decizi, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

2 Comentarii

  1. Aș intra în provocarea de 21 de zile, dar cred că se suprapune cu ediția de primăvară SuperBlog. Grea decizie. Analizez și mă mai gândesc.
    Mult succes!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici