Bine te-am regăsit! Atât eu cât și programul lunii iulie 2023! Daca nu ești abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primești lunar programul comunității noastre, direct in inbox-ul tau. Astfel, nu ratezi nici o acțiune pe care o organizăm și care… îți poate face viața de scriitor mai ușoară.

Reamintindu-ți că, acesta poate fi anul în care îți poți împlini visul de a deveni autor de carte și că încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți oameni să reușească să își scrie cărtile…. iată

Programul lunii IULIE 2023

Programul lunii iulie 2023
Programul lunii iulie 2023

 

1 – In fiecare săptămână primești Newsletterul în care găsești:

  • ARTICOLUL săptămânii – ești deja obișnuit cu acest gen de articole prin care îți dezvălui secrete ce te transformă într-un scriitor eliberat de orice urmă de inhibiție. Articolele le găsești oricând în categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.
  • RECOMANDĂRILE săptămânii – programe, cursuri, evenimente organizate de mine sau de alți coachi, terapeuți și experți în diverse domenii de interes.
  • SURPRIZE, Reduceri și Cadouri pe care… dacă mă urmărești de ceva vreme… știi deja că ți le pregătesc cu regularitate. Nu doar în programul lunii iulie 2023.

 

2 – Precum știi, Programul complex Calea către Carte… continuă. Suntem în săptămânile 3-6. Până acum, toate cele 25 Suflete minunate, cu o energie extraordinară… s-au descurcat de minune cu misiunile pe care le-au avut de îndeplinit.

Programul se desfășoară în Academia Nonfiction, platforma de studii în care comunitatea noastră găsește variate cursuri și programe ce fac viața de scriitor mult, mult mai ușoară.

 

3 – Pe 1 iulie, începe o nouă lună de SPRINTURI de scriere zilniceTimp de… încă… 30 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem. Împreună. Vreme de 60 minute. Mica famile ce se formase deja… s-a mărit. Încă două „curajoase” fete ni s-au alăturat.

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de antreprenori, coachi, terapeuți, experți – scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul!

 

4 – Pe 7 iulie și 21 iulie te așteptăm cu drag în SPRINTURILE gratuite. Da, da… am organizat și așa ceva în programul lunii  iulie 2023. Pentru cazul în care… încă „te temi” să te angajezi pe calea scrisului, 30 zile la rând.

 

5 – În 8 iulie avem… LANSARE oficială de CARTE! Mai exact, de cărți. Trei la număr de această dată.

Iată lista cărților ce așteaptă să ajungă la tine!

  1. Învață să vorbești cu iubire – de Nela Chirilă
  2. Evoluează punând întrebări minții tale – de Nela Chirilă
  3. Accesează-ți râsul interior – de Nela Chirilă

Lansarea este organizată online, se transmite pe Facebook și ești bine venit/ă să participi în direct. Tripla lansare cu participare fizică va avea loc în Bacău, sâmbătă, 15 iulie 2023 și în București la o dată ce va fi anunțată ulterior.

 

6 – O altă lansare oficială… mult așteptată… este programată pentru sâmbătă, 15 iulie, ora 19:00 (ora României) și se desfășoară online, pe Facebook, în grupul Comunitatea Calea către Carte (grupul în care am făcut trainingul de 12 zile în luna mai).

Este vorba despre cartea „Blondă în acțiune – De la Freelancer la Antreprenoare” – scrisă de Eva Anca Hamza, absolventă a câtorva dintre programele pe care le organizez.

Participarea este gratuită și te așteptăm cu drag, în direct, „înarmat” cu orice întrebare dorești s-o adresezi autoarei.

Și, după ce ducem la bun sfârșit programul lunii iulie 2023, în august vom avea și lansarea cu participare fizică, în Salonta, jud. Bihor.

NOTĂ: Toate cărțile pe care le-ați comandat în precomandă au plecat deja către voi!!! Mulțumim pentru energia cu care ați îmbrățișat Blonda în acțiune!

 

7 – Alte două cărți sunt în fază avansată de editare și, probabil, vor fi anunțate curând.

  1. Școala Îngerilor. Angel „J” – de Adriana Yamane
  2. Copiii din Pădurea Zânelor – de Adriana Yamane

Te vom ține la curent cu stadiul fiecărei cărți.

Curând vom redeschide porțile pentru precomenzi.

 

8 – Mult așteptata carte „Yoga pentru față”, a cărei autoare este Alexandra Vasilache, ne face să mai așteptăm puțin. Că… deh… așa este cu femeile. Întârzie câteodată la întâlnire. Motivul… machiajul… hehehe, în cazul nostru, coperta. Avem dezbateri „furtunoase” referitoare la viitoarea copertă a cărții.

 

9 – Tot în iulie, începem un nou sezon de Podcast. Cu multe surprize. Plăcute, evident.

 

10 – Te invit să te abonezi și la canalul meu din Youtube. În viitorul… nu foarte îndepărtat… îți voi face câteva surprize video. Evident, pe tema vieții de scriitor.

Abonare la Youtube
CLICK pe buton pentru abonare la canalul meu din Youtube!

 

11 – Te astept cu drag in Academia Nonfiction unde găsești cursuri și programe atât interactive cât și de tip self-study. Tot aici gasesti si cursurile gratuite. Și, evident, ne găsești în zona de COMUNITATE unde… poți interacționa cu colegii tăi. În plus, mă poți întreba orice despre scrierea cărților și despre scriere la modul general. Iar eu îți voi răspunde… crede-mă… puține sunt întrebările la care să nu știu răspunsul pe loc.

 

12 – Am redeschis grupul din FB, Comunitatea Calea către Carte (fostul Scrie cartea perfectă pentru Brandul tău).

Dacă nu ești membru al acestui grup, te asigur că vei dori asta.

Grupul nu se va mai închide după fiecare proiect major și… vom avea zilnic câte ceva de făcut. Vom discuta pe larg toate acțiunile dar… vestea cea mare este ca în fiecare miercuri, voi intra live și-ți stau la dispoziție cu orice informație dorești din Viața de Scriitor.

De ce?

Deoarece… în fiecare miercuri avem sesiune de Întrebări și Răspunsuri, în direct.

 

***

Și… evident… ar mai fi câteva proiecte ce sunt deja în derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdată)… etc, etc.

Te invit să citești și să recitești programul lunii iulie pentru a decide, din timp, la care proiect dorești să participi. Cu scopul de a-ți planifica și construi viitorul vieții tale de scriitor.

Ca un PRO.

Și, până atunci, mult succes, spor și inspirație îți doresc!!!

 

PS: Dacă vrei să primești direct în inbox articole de același tip… ABONEAZĂ-TE la newsletter (dacă nu ai făcut-o… încă). Cu siguranță, vei fi încântat de lumea pe care-o vei descoperi.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici