Bine te-am regăsit! Atât eu cât și programul lunii iunie! Daca nu ești abonat la Newsletter, te invit s-o faci deoarece… primești lunar programul comunității noastre, direct in inbox-ul tau. Astfel, nu ratezi nici o acțiune pe care o organizăm și care… îți poate face viața de scriitor mai ușoară.

Reamintindu-ți că, acesta poate fi anul în care îți poți împlini visul de a deveni autor de carte și că încerc să fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce în ce mai mulți oameni să reușească să își scrie cărtile…. iată

Programul lunii IUNIE 2023

Programul lunii iunie 2023
Programul lunii iunie 2023

 

1 – In fiecare săptămână primești Newsletterul (după turul de forță avut în cele 12 zile de Training – Scrie Cartea perfectă pentru Brandul tău, revenim la 2 newsletters pe săptămână) în care găsești:

  • ARTICOLUL săptămânii – ești deja obișnuit cu acest gen de articole prin care îți dezvălui secrete ce te transformă într-un scriitor eliberat de orice urmă de inhibiție. Articolele le găsești oricând în categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.
  • RECOMANDĂRILE săptămânii – programe, cursuri, evenimente organizate de mine sau de alți coachi, terapeuți și experți în diverse domenii de interes.
  • SURPRIZE, Reduceri și Cadouri pe care… dacă mă urmărești de ceva vreme… știi deja că ți le pregătesc cu regularitate.

2 – Pe 21 iunie, sub influența ocrotitoare a Solstițiului de Vară, pășim pe Calea către Carte… de această dată… timp de 6 luni. După trainingul gratuit organizat timp de 12 zile în luna Mai, 25 Suflete minunate, cu o energie extraordinară… au hotărât să lucreze la viitoarele lor cărți astfel încât, în ziua Solstițiului de iarnă… încă 25 cărți de impact să vadă lumina zilei.

Programul se va desfășura în Academia Nonfiction, platforma de studii în care comunitatea noastră găsește variate cursuri și programe ce fac viața de scriitor mult, mult mai ușoară.

3 – Pe 1 iunie, începem o nouă lună de SPRINTURI de scriere zilniceTimp de… încă… 30 zile consecutive, ne întâlnim pe ZOOM zilnic la ora 21:30… stăm la taclale, ne cunoaștem și discutăm problemele cu care ne confruntăm în viața de scriitori… iar la 22:00 începem să scriem. Împreună. Vreme de 60 minute.

Ca atare, dacă ți-ai propus să te alături, în Academia Nonfiction, comunității de antreprenori, coachi, terapeuți, experți – scriitori de ficțiune și nonfictiune, ACUM este momentul!

4 – Pe 2 iunie și 16 iunie te așteptăm cu drag în SPRINTURILE gratuite. Da, da… am organizat și așa ceva pentru cazul în care… încă „te temi” să te angajezi pe calea scrisului, 30 zile la rând.

5 – În prima jumătate a lunii iunie avem… LANSARE de CARTE! Mai exact, de cărți. Cinci la număr de această dată.

Iată lista cărților ce așteaptă să ajungă la tine!

  1. Învață să vorbești cu iubire – de Nela Chirilă
  2. Evoluează punând întrebări – de Nela Chirilă
  3. Accesează râsul interior – de Nela Chirilă
  4. Blondă în acțiune – de Eva Anca Hamza
  5. Femeia și Yoga pentru față – de Alexandra Vasilache

Alte două cărți sunt în fază avansată de editare și, probabil, vor fi anunțate pentru a doua jumătate a lunii.

  1. Școala Îngerilor. Angel „J” – de Adriana Yamane
  2. Copiii din Pădurea Zânelor – de Adriana Yamane

Te vom ține la curent cu stadiul fiecărei cărți.

Curând vom deschide porțile pentru precomenzi.

Până atunci… Spor și inspirație să avem toți!

6 – Te invit să te abonezi și la canalul meu din Youtube. În viitorul… nu foarte îndepărtat… îți voi face câteva surprize video. Evident, pe tema vieții de scriitor.

Abonare la Youtube
CLICK pe buton pentru abonare la canalul meu din Youtube!

 

7 – Te astept cu drag in Academia Nonfiction unde găsești cursuri și programe atât interactive cât și de tip self-study. Tot aici gasesti si cursurile gratuite. Și, evident, ne găsești în zona de COMUNITATE unde… poți interacționa cu colegii tăi. În plus, mă poți întreba orice despre scrierea cărților și despre scriere la modul general. Iar eu îți voi răspunde… crede-mă… puține sunt întrebările la care să nu știu răspunsul pe loc.

***

Și… evident… ar mai fi câteva proiecte ce sunt deja în derulare. De exemplu… 🙂 (e secret deocamdată)… etc, etc.

Te invit să citești și să recitești programul lunii iunie pentru a decide, din timp, la care proiect dorești să participi. Cu scopul de a-ți planifica și construi viitorul vieții tale de scriitor.

Ca un PRO.

Și, până atunci, mult succes, spor și inspirație îți doresc!!!

 

PS: Dacă vrei să primești direct în inbox articole de același tip… ABONEAZĂ-TE la newsletter (dacă nu ai făcut-o… încă). Cu siguranță, vei fi încântat de lumea pe care-o vei descoperi.

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici