Bine te-am regasit! Atat eu cat si programul lunii martie.

Reamintindu-ti ca 2021 este anul cu cel mai mare potential de manifestare si de implinire a dorintelor si ca incerc sa fac absolut tot ce pot pentru ca… din ce in ce mai multi scriitori sa reuseasca sa isi scrie cartile…. iata

Programul lunii martie 2021

Programul lunii martie 2021
Programul lunii martie 2021

 

1 – In fiecare Marti vei primi ARTICOLUL saptamanii. Esti deja obisnuit cu acest gen de articole prin care iti dezvalui secrete ce te transforma intr-un scriitor eliberat de orice urma de inhibitie. Articolele le gasesti oricand in categoria Alchimia Scrisului. Absolut gratuit.

2 – In fiecare Vineri vei primi RECOMANDARILE saptamanii. Voi cauta pentru tine produse, carti, soft-uri si… cate si mai cate unelte folositoare. Gratuit. Cu alte cuvinte, incerc sa te fac constient de faptul ca… daca vrei poti. Daca vrei cu adevarat, evident. Si mai evident… (fara sa mai pierzi timp pretios cu cercetarea)… acum ai si cu ce. 🙂

3 – Vineri 12 martie scriitorii care s-au inscris la cea de a 10-a editie a CURSULUI „Cum sa scrii o carte nonfiction de impact in doar 3 luni” incep modulul 2 de studiu iar peste inca 3 saptamani primesc diplomele si o multime de bonusuri ce le vor face viata de scriitori mai usoara.

4 – In data de 15 martie apare al doilea numar digital al Revistei QUARTO (revista cu aparitie trimestriala). Vei avea ocazia sa citesti (absolut GRATUIT) si acest numar ce are titlul „Fericit pe Planeta Albastra”.

5 – In 29 martie incepem iar… un Challenge. Mai pe romaneste, provocare. De fapt, il incepem iar. Este vorba despre Editia 2 a programului „21 Zile de Exercitii Creative pentru Scriitori”. Program, special conceput sa te faca sa anihilezi, din start, orice obstacol ce poate apare in calea creativitatii tale. Detalii vei afla in 22 martie cand voi face anuntul oficial al editiei.

6 – Iti pregatesc si cateva surprize.

  • suntem in plin proces de publicare a cartii cu titlul Apiherbal Dacica a carei autoare, Camelia Lovin, este absolventa a editiei 5 a cursului „Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii „90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita;
  • deasemenea, suntem in stadiu avansat la editarea cartii cu titlul De la copilul meu, la copilul din mine a carei autoare, Madalina Orian, este… deasemenea… absolventa a editiei 5 a cursului „Cum sa scrii o carte de impact” si participanta la prima editie a mega-provocarii „90 zile de inspiratie pentru scriitori”, editie la care… a scris cartea amintita;
  • lucrez de zor la logistica si constructia editiei 2 a acestui challenge gigant „90 zile de inspiratie pentru scriitori”. La acest proiect se califica sa participe toti participantii celor 10 editii ale cursului „Cum sa scrii o carte de impact”. Este un proiect-provocare la care… se munceste pe branci… astfel incat la finalul celor 3 luni, cine se tine de treaba are deja scrisa cartea.
  • mai am cativa asi-surpriza in maneca dar ii voi scoate pe rand… in aprilie.

 

Curajul de a fi tu insuti
CLICK pe carte pentru detalii

Si… ar mai fi cateva proiecte ce sunt deja in derulare. De exemplu… deschiderea Magazinului Scriitorului, lansarea Academiei Nonfictionetc, etc.

Te invit sa citesti si sa recitesti programul lunii martie si sa decizi, din timp, la care proiect doresti sa participi. Cu scopul de a-ti planifica si construi viitorul vietii tale de scriitor.

Ca un PRO.

Si, pana atunci, mult succes, spor si inspiratie iti doresc!!!

 

Prietena ta,
Mirela-Carmen
Nonfiction Writing Coach
Director Editura QUARTO

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici