Episodul 12 – Podcastul Calea Către Carte. [ Despre Cărți, Scriere, Psihogenealogie și Constelații Familiale – cu Nela Chirila ]

 

***

✍️ Bine v-am regăsit, dragi exploratori pe Calea către Carte! Continuăm astăzi seria de interviuri gândite astfel încât să vă fie călăuză. Știți voi, genul acela de ajutor la care puteți apela în momentele în care apar obstacole în viața voastră de scriitor.

✍️ Precum știți, seria de interviuri aduce în față voastră autori, editori, redactori și specialiști în diverse domenii, din mâinile și gândurile cărora ies cărți de impact. Cărți care contribuie la construirea unei lumi mai bune. Cărți cu atitudine, cum îmi place să le numesc.

✍️ Invitata de astăzi este… Nela Chirilă, autoare nonfiction, coach în Hipnomentalism, specialist în Psihogenealogie, terapeut holistic, trainer certificat de Yoga prin râs, trainer de Constelații Familiale și Teacher Master Reiki.

Un suflet aflat mereu pe calea cercetării, ea a studiat Terapia Bowen, Naturopatia, nenumărate tehnici energetice precum Remote Healing, Quantum Healing, Vindecare Reconectivă, Yoga Shamanică și… muuuulte altele. Ea este fondatoarea școlii de terapii holistice – Școala pentru Suflet Holistic Work.

✍️ Am cunoscut-o pe Nela Chirila în urmă cu… 3 ani… când s-a înscris la prima ediție a cursului Calea către Carte – curs ce a ajuns deja la a 17-a ediție.

În momentul prezent, Nela este deja autoarea a mai multor cărți ce ne ajută să pășim cu încredere pe calea unei vieți mai bune.

✍️ Vă invit să ascultați un podcast plin cu informații și recomandări extrem de utile.

Cuvintele pot inspira pe Calea catre Cartea TA dar… numai Acțiunea produce schimbarea!

 

Salut! Sunt Mirela-Carmen Stancu și… Misiunea mea este să te ghidez pe

Calea către Cartea TA!

 

Varianta video:

 

Toate episoadele – Varianta audio:

 

Linkuri utile:

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici