Misiune indeplinita cu succes!!! Cateva minute dupa… cu ❤️💛💙 Editura Quarto 💙💛❤️ … la o cafea.

📚Noul nostru copil, nascut in 19.08.2020, ora 13:13, la faza de Luna Noua in Leu.

📢 YAY!!!!!

Relaxare, bucurie, extaz… Editura Quarto s-a nascut!

 

Dar… am avut parte si de o surpriza.

Marea surpriza a zilei a fost ca… ni s-a inmanat aprobarea chiar langa Sala Dan Simonescu. Pentru mine… a fost… ca un semn de la Univers!

Este ceva ce nu v-am marturisit pana acum. Si, totusi, fara sa stiti… mi-ati acordat increderea voastra neconditionata. Pentru a va conduce pe calea catre cartile voastre.

Ei bine… in lumea cartilor… nu am ajuns din intamplare. Ci, ADN-ul meu “urla” sa ajung aici.

Stiti deja ca, la nastere am capatat numele Simonescu. Nume pe care il folosesc in forma scurta ca pen name pentru cartile publicate in limna engleza (de fapt… se pare ca strabunicul se numea Simon. De-abia pe linia bunicilor s-a adaugat faimosul “escu”).

Stiti deja ca, in familie am avut nenumarati generali de armata. Regalisti. Care, au iubit enorm natia romana.

Stiti si ca, ingineria nu ne-a fost necunoscuta. Si, toti inginerii din familia noastra erau animati de iubirea pentru viata poporului roman.

Dar, ce nu v-am spus pana acum (si, am ales cu buna stiinta aceasta cale… deoarece am dorit sa-mi croiesc singura drum catre inimile scriitorilor din voi) este ca iubirea pentru limba romana si carti… ne-a imbratisat toate generatiile. Trecute si prezente. Cu siguranta, si viitoare.

Si, aceasta iubire a nascut nenumarati profesori, carturari si academicieni.

Sala despre care va povesteam, poarta numele fratelui bunicului meu. A fost singurul dintre cei din acea generatie care nu a imbratisat cariera militara. A ajuns, in schimb, unul dintre Bibliotecarii renumiți din istoria culturii mondiale si expert in Istoria Literaturii Romane.

Ca atare… va inchipuiti ce emotionata si ocrotita m-am simtit in clipa in care… oficial… Editura Quarto s-a nascut. Sub zambetul bland, de dincolo de timp si spatiu, al… celui caruia eu ii spuneam Nenea Dan.

Va multumesc pentru sutele de mesaje ce mi-ati trimis. Sincer… m-ati coplesit cu iubirea si gandurile voastre bune!

Va iubesc si v-am simtit tot timpul langa noi !!!

Succes, spor si inspiratie sa aveti!

🍀🌻🌞🏅🌞🌻 🍀

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici