Si, iata ca, ne despart doar cateva zile de momentul in care incepe Vara. In Bucuresti, unde ma aflu acum, vremea superba ma indeamna sa… plec in vacanta. Recunosc… mi-ar prinde bine sa plec undeva, pe malul marii. Nu de alta dar, mereu mi-am dorit sa aud valurile spargandu-se de tarm in timp… scormonind printre amintiri… imi astern memoriile pe „hartie”.

Si… daca tot suntem la „Inspiratia de weekend„… iti propun cateva idei din care sa alegi. Nu de alta dar… un scriitor isi exerseaza „mana” cel mai bine… la final de saptamana.

Scormoneste printre amintiri

1 – Scormoneste printre amintiri si…

Alege unul dintre concediile din care ai o amintire romantica. Poate ai petrecut o vacanta de vis cu „jumatatea ta”. Poate ai intalnit un strain care te-a atras. Poate doar ai flirtat. Sau… poate ai dus romantismul pe culmi mai inalte. Doar tu decizi ce vrei sa scrii.

2 – Scormoneste printre amintiri si…

Alege, din vremea vacantelor scolare, o tabara care ti-a lasat o impresie puternica. Scrie tot ce iti aduci aminte despre intamplarile prin care ai trecut. Evident… si despre personajele (copii sau adulti) cu care ai impartit acele clipe. Sper ca observi… nu am specificat daca ai participat la acea tabara. De ce? Deoarece… de multe ori… impresiile puternice sunt cele care ne lasa un gust amar. De genul… „mi-am dorit tare mult sa merg in tabara dar… ceva s-a intamplat si dorinta nu mi-a fost implinita.”

3 – Scormoneste printre amintiri si…

Povesteste despre una dintre vacantele petrecute cu parintii. Prima care-ti vine in minte in aceasta clipa. Unde ati fost? Ce ti-a placut? Ce ti-ai fi dorit sa se intample? Cum erau peisajele? Unde ati dormit? Cum era mancarea? Cu ce ai calatorit?

*

Gata! Asta-i tot. Alege una dintre ideile de mai sus si… SCRIE!

Iar daca vrei mai mult decat simple exercitii si doresti sa afli secretele ce stau la baza scrierii unei carti de memorii… te invit sa intri in Programul educational, interactiv si experiential “Calea catre Memoriile Tale“.

Ce îți propun eu, care este soluția concretă?

CLICK pe imagine pentru detalii.

*

Nu este necesar să fii o celebritate pentru a scrie o carte de memorii.

Tot ce ai nevoie este să dorești să împărtășești oamenilor povestea și propriul tău adevăr. Transformarea amintirilor într-o carte de memorii te poate purta pe o cale a vindecării. Poate este vorba de vindecarea ta sau… poate… a cititorului tău.

  • Dacă ești  gata să așterni pe hârtie amintirile ce “țipă-n tine” să fie scoase la lumina zilei…
  • Dacă simți că așternerea pe hartie a memoriilor tale îți poate vindeca sufletul…
  • Dacă vrei să ajuți, prin dezvăluirea poveștii tale de viață, măcar un singur om… fie că vorbim de o persoană dragă ție, fie că ne referim la un cititor pe care nu-l cunoști…
  • Dacă vrei să scrii o carte prin care urmașii tăi să te cunoască mai bine…
  • Dacă vrei să îți aduci contribuția la construirea unei lumi mai bune…

Începând din 10 iunie, timp de cinci săptămâni, îți arăt cum să-ți transformi amintirile în ACEA carte de memorii ce… îți poate deschide o poartă către nenumărate oportunități. În plus, le dă o șansă celor ce te iubesc să te cunoască mai bine, să îți cunoască adevărul și valorile. Toate acestea în timp ce… ajuți lumea în care trăim să fie mai bună.

Scrierea unei cărți de memorii cu… priză la public… nu este la îndemâna oricui. Chiar dacă scriitorul are ”talent cu carul”… finalizarea cărții necesită perseverență, ambiție și… în special disciplină.

Evident că, este mult mai ușor să amâni dorința de a scrie cartea. Sau… și mai rău… s-o abandonezi.

Vestea bună este că… dacă știi ce ai de făcut, scrierea cărții tale devine un țel realizabil.

Vestea și mai bună este că… scrierea și publicarea unei cărți memorii poate să-ți deschidă multe căi nebănuite până în acea clipă. Dacă știi cum s-o începi, ce să incluzi în ea, ce să eviți a dezvălui si… evident… cum să o termini de scris.

Scrierea unei cărți de memorii poate schimba vieți.
A ta și a altor mii sau poate milioane de oameni.

Iar eu, cu experiența acumulată până astăzi, îți întind o mână prietenească. Ce, îți poate dezvălui secretele necesare pe calea catre cartea ta. Către amintirile tale. Către memoriile ce așteaptă să fie dezvaluite.

Te invit alături de mine într-o călătorie de 5 săptămâni în care să dăm 100% lucrând împreună, pe măsură ce aduci la suprafață din propriile amintirile toate elementele de care ai nevoie pentru a Scrie Poveștile Vieții tale! 

Incepem o noua editie pe 10 Iunie! Da CLICK AICI pentru mai detalii.

 

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici