Bine ne-am regăsit cu vești. Una REA despre programul gratuit. Pe care, am promis să ți le detaliez în newsletterul de astăzi. Îți spuneam, pe scurt că… din motive personale la care se adaugă cele cauzate de hackerul care ne-a golit toate conturile bancare cu știrea FB, sunt nevoită să decalez trainingul pe care îl programasem în luna martie.

Asta este prima veste BUNĂ.

programul gratuit se amână
De ce amân Programul Gratuit. Una rea, una bună!

Mai exact, vom începe programul gratuit în data de 5 mai și vom fi împreună pe parcursul a 12 zile.
Absolut Gratuit.

 

Dacă faci parte dintre cei care deja s-au înscris, nu trebuie să faci nimic. Îți voi reaminti la momentul potrivit.

Și… dacă tot mai avem timp până atunci… te invit să-mi spui ce informații ai dori să primești.

Apropo’… dosarul de anchetă deschis de Facebook în momentul în care am făcut sesizarea că hackerul cu pricina ne-a furat  contul de business… a dispărut în neant.
Ca și cum nimic nu ar fi fost vreodată.

De ce îți spun despre toate acestea?
Ei bine, pe de o parte deoarece este motivul principal pentru care a trebuit să amânăm trainingul promis. Practic, tot contul este dat peste cap iar paginile de business din platforma s-au volatilizat. Cu știrea FB. Și… îmi asum afirmația.
Găsești povestea întreagă în articolul „Peripeții în Facebook cu Cont de Business furat”.

Dar, să revenim la „oile noastre”.
În linii mari vreau ca la finalul acestui program gratuit să ai deja claritate în legătură cu cartea pe care ar trebui s-o scrii astfel încât brandul tău să obțină maxim de câștig.

Evident… vom gândi împreună ce trebuie să cuprindă, ce titlu de lucru să aibă, beneficiind de ghidare și de feedback la misiunile care ți le voi da.

Dar… dacă ai și alte neclarități… cu drag le includ în programul gratuit.

Și acum… a 2-a veste BUNĂ.

În altă ordine de idei… luna următoare se apropie cu pași repezi deci… te invit în sprinturile de scriere zilnice.

Săptămâna aceasta am deschis înscrierile aferente lunii martie. Programul acesta este un loc safe în care putem descâlci și depăși obstacolele apărute în viața de scriitor.

Aseară a avut loc cea de a 54-a întâlnire. Te asigur… zilnic, atmosfera este extraordinară. Iar colegii tăi… minunați!

CLICK pe buton pentru a vedea mai multe detalii și a intra în SPRINTURILE lunii martie.

 

Mă înscriu la SPRINTUL de SCRIERE

 

  • Program online de grup
  • Program interactiv
  • Program experiențial

Pe tot parcursul lunii, ne întâlnim pe ZOOM și scriem împreună. La cărțile/articolele/proiectele noastre.

Depinde de tine dacă dorești să scrii ficțiune sau nonficțiune.

Ești binevenit să ni te alături!

Acest program are avantaje multiple dar, dacă este să extrag doar două, atunci:

  1. Timp de 30 zile consecutive ai acces la energia unui grup de oameni ce au aceeași pasiune ca tine. Scrisul.
  2. Timp de 30 zile consecutive, jumatate de oră zilnic îți stau la dispoziție și-ți răspund la întrebări. Adică… sesiuni de coaching pe care, altfel le plătești separat. La cu totul alt cost.

În plus… tu hotărăști la câte sprinturi de scriere vei dori să participi în direct. Acest membership îți dă dreptul să participi la toate cele 31 de sprinturi lunare sau la oricâte poți, oricând dorești.

Însă, chiar dacă nu poți participa zilnic, ai acces nu doar la înregistrările video dar și la COMUNITATEA programului unde, poți discuta cu colegii tăi despre sprinturi și procesul de scriere.

Iar eu… îți sunt alături și acolo. Nu doar ca să te aplaud ci să îți și răspund la eventualele întrebări. Și crede-mă… vasta-mi experiență îmi dă dreptul să afirm că… nu cred să existe multe la care să nu pot răspunde.

Programul este pentru tine dacă știi cât de importantă este puterea unui grup și dorești să te alături colegilor ce au același scop ca tine. Scrierea unei cărți.

Prima întâlnire… ziua 1 a fiecărei luni (luna aleasă de tine), ora 21:30.

Programul fiecărei zile:

21:30 ne întâlnim pentru discuții. Îți cunoști colegii și vezi cu ce aspecte ale vieții de scriitor se confruntă. Daca ai întrebări, aceasta este ora potrivită să intri vii la întâlnire.
22:00 – 23:00 – scriere efectivă. Dacă vrei să folosești programul doar pentru a avea companie în timp ce scrii, te așteptăm cu dfrag la 22:00. Fix.
După ce te înscrii, primești detaliile organizatorice si, evident, detaliile de logare.

 

Mă înscriu la SPRINTUL de SCRIERE

 

1 Comentariu

  1. Felicitari pentru programul pe care l-ai realizat si pentru modul in care ai incercat sa aduci claritate si liniste in aceste momente destul de incalcite de pe urma hackerului. Iti multumesc ca ai avut grija sa oferi si informatii pretioase, in acest program gratuit, care sa ofere sansa da a-ti urma pasiunea de scris in liniste. Succes in program si astept cu interes urmatorii „12 zile”!

SCRIE RASPUNS

Scrie comentariul tau!
Scrie numele tau aici